iPhone X – Asa Arata Fata Ta Scanata cu Face ID

iPhone X are prezentat modul in care vede fetele utilizatorilor in timp ce le scaneaza folosind Face ID, sistemul de recunoaste faciala facand reprezentari 3D ale fetelor noastre.

iPhone X are prezentat, multumita unui toolkit foarte interesant, modul in care vede fata noastra scanata de catre Face ID pentru recunoastere faciala si o multitudine de alte functii utille. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata fata utilizatorului in timp ce Face ID o scaneaza in mod activ, aceasta fiind reprezentarea 3D creata de catre Apple.

iPhone X a fost lansat de catre Apple cu mentiunea ca Face ID creeaza reprezentari 3D ale fetelor noastre, dar si cu faptul ca dezvoltatorii le pot vedea pe acestea in unele aplicatii. Eibine, acum putem vedea si noi exact ce vad dezvoltatorii in legatura cu fata noastra dupa scanarea prin Face ID cu iPhone X, ideea in sine fiind extrem de interesanta.

iPhone X le va permite multor dezvoltatori sa ne inregistreze fetele ina cest mod, o companie intentionand sa lanseze un SDK special care sa le permita sa faca asta. Saptamana aceasta va fi lansat acest SDK, care are denumirea MeasureKit, el urmand a fi disponibil exclusiv pentru iPhone X, deci nu va putea fi utilizat pe alte telefoane.