iOS 11 – pe cate iPhone si iPad este Instalat deja

iOS 11 a fost lansat de catre compania Apple cu aproape doua luni in urma, iar pana in prezent a ajuns la o rata de adptie de 52%, o adevarat realizare pentru cei de la Apple. Rata de adoptie a iOS 11 este mai mica decat cea inregistrata pentru iOS 10 anul trecut, iar unii spun ca totul are la baza faptul ca foarte multa lume a astepta lansare iPhone X.

iOS 11 e instalat pe 52% dintre iDevice-uri, in timp ce iOS 10 ruleaza pe 38% dintre ele, iar restul de 10% ruleaza vechile versiuni ale sistemului de operare iOS al Apple. iOS 10, in aceeasi perioada a anului trecut, rula pe 60% dintre iDevice-urile companiei Apple, deci avem o diferenta mare intre ratele de adoptie ale celor doua versiuni ale iOS.

iOS 11 are performante mai proaste decat iOS 10 sau iOS 9, dar baza de iDevice-uri a Apple a crescut foarte mult in acesti 2 ani si nu toata lumea instaleaza actualizarile imediat dupa lansare. Totusi, in comparatie cu Android Oreo, iOS 11 se descurca mult mai bine, sistemul de opere al celor de la Google fiind instalat pe 0.2% dintre terminale.

iOS 11 a tinut multa lume in loc din cauza problemelor pe care le-a avut dupa lansarea oficiala, asa ca poate era de asteptat sa vedem aceste date in prezent.

iOS 11 instalat iPhone iPAd