iPhone X vs Galaxy S8 – Rezistenta la Caldura

iPhone X si Samsung Galaxy S8 au trecut printr-un test extrem de rezistenta la caldura, telefoanele fiind supuse unei torturi din care nu ar fi trebuit sa iasa functionale.

iPhone X si Samsung Galaxy S8 sunt trecute printr-un test extrem de rezistenta la caldura, ambele telefoane fiind incendiate pentru a ni se arata in ce masura pot fi distruse in acest mod. Atat iPhone X, cat si Samsung Galaxy S8 petrec mai multe secunde in foc, iar rezultatul este ingrijorator pentr cei care sunt interesati sa cumpere un telefon al companiei coreene, acesta iesint mai “sifonat” din acest test extrem.

iPhone X are marginile ecranului usor arse, acestea ingalbenindu-se, insa telefonul functioneaza fara probleme, iar aici includem si camera TrueDepth, care face recunoasterea faciala imediat. In cazul Samsung Galaxy S8 vorbim despre exact acelasi lucru, pentru ca telefonul functioneaza dupa ce a fost tinut in foc pentru cateva secunde, dar ecranul sau este ars mult mai tare pe margini decat in cazul iPhone X.

iPhone X vs Galaxy S8 – testul extrem de rezistenta la caldura

iPhone X si Samsung Galaxy S8 au ramas functionale dupa acest test care ne arata ca ambele dispozitive pot rezista, unul mai bine decat celalalt, daca sunt scapate timp de cateva secunde sub foc. Partea si mai importanta este ca nici iPhone X si nici Samsung Galaxy S8 nu au avut parte de explozii ale bateriilor in urma efectuarii acestui test, astfel ca pericolul pe care unii il credeau posibil, nu prea exista.