iPhone X e de Nerecunoscut pentru Americani (COMIC)

Jimmy Kimmel pastreaza traditia, asa ca in emisiunea sa a decis sa ne arate cam cate stiu americanii despre iPhone X, lansat vinerea trecuta. El si-a trimis colaboratorii pe strazile din Los Angeles pentru a arata un iPhone 4 oamenilor si a-i intreba ce parerea au despre iPhone X.

Desigur ca vorbim despre un telefon vechi de 7 ani prezentat ca fiind cel mai nou model de telefon al companiei Apple, doar ca nu era iPhone X. Ca sa fiu complet sincer, realitatea cam bate filmul si uneori ceva prea comic sa fie adevarat, chiar asa este, asa ca gradul de adevar al interactiunilor ramane discutabil.

Articolul precedentiOS 11 – pe cate iPhone si iPad este Instalat deja
Articolul următorGoogle Ironizeaza iPhone intr-o Reclama Pixel 2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.