Black Friday 2017 – De ce Cresc Preturile Inaintea Reducerilor ?

Black Friday 2017 va veni cu foarte multe reduceri, insa iata si de ce ar putea creste preturile pentru unele dintre ele inainte de a incepe evenimentul.

Black Friday 2017 incepe pe 17 noiembrie in Romania, evenimentul de reduceri find organizat de mii de magazine din tara noastra, insa doar cateva dintre toate conteaza foarte mult in economia generala a lucrurilor. Inaintea Black Friday 2017 vor fluctua foarte mult preturile multor produse, pentru unele dintre ele acestea urmand a creste serios pentru a scadea in 17 noiembrie, ceva ce se intampla cam in fiecare an.

Black Friday 2017 nu va fi diferit fata de ceilalti ani din acest punct de vedere, astfel ca daca aveati asteptari ca preturile produselor voastre dorite sa creasca inainte evenimentului, ei bine fiti siguri ca se va intampla asta. Black Friday 2017 va avea foarte multe surprize interesante, cu milioane de produse disponibile cu reducere, insa nu pentru toate dintre ele vom vorbi despre promotii adevarate.

Black Friday 2017 – preturi aduse la valoarea initiala

Black Friday 2017 va avea inainte o readucere a preturilor multor produse la valoarea lor standard, fara promotii, sau alte reduceri aplicate de catre magazine, iar asta inseamna o crestere. preturile unor produse vor creste peste valorile pe care ele le-au avut intr-o multitudine de promotii oferite inaintea Black Friday 2017, asa ca trebuie sa urmariti cu mare atentie evolutia lor pentru a sti daca beneficiati de o oferta buna, sau nu.

Black Friday 2017 cresc preturi reduceri

Black Friday 2017 va avea reduceri la peste 2 milioane de produse, deci asta inseamna ca foarte multe dintre ele vor avea preturile readuse la valorile initiale inaintea evenimentului. E posibil ca in multe cazuri preturile produselor sa fie doar usor crescute inaintea Black Friday 2017, fara a ajunge la valoarea standard, astfel ca in ziua evenimentului o alta reducere va fi aplicata si poate ca nu va fi la fel de buna.

Black Friday 2017 – preturi crescute artificial din lacomie

Black Friday 2017 avea totusi foarte multe persoane care se vor plange de faptul ca multe produse vor avea preturile crescute artificial inaintea evenimentului pentru a fi mai scumpe decat au fost vreodata. Aceasta este o practica arhicunoscuta a magazinelor online, care inaintea unui eveniment ca Black Friday 2017 au obiceiul de a creste preturile produselor foarte mult, pentru a aplica apoi o reducere care nu le aduce la o valoare cu mult ami mica decat cea standard.

Black Friday 2017 a avut multe dintre aceste modificari facute in cursul lunii octombrie, insa unele dintre magazinele fara experienta vor face modificarile in perioada imediat urmatoare. Aceste modificari de ultim moment vor fi vizibile pentru multi clienti, insa asta face cam toata lumea si nu doar de Black Friday 2017, ci si in editiile anterioare ale evenimentelor de Black Friday, asa ca nu e ceva nou.

Reducerile adevarate de Black Friday 2017

Black Friday 2017 va avea si o serie de produse care vor beneficia intr-adevar de preturi extrem de bune, iar cei de la eMAG ne-au obisnuit ca in fiecare an sa aiba ceva de acest gen. Vorbim despre produse care, de obicei, sunt mai vechi si vor fi vandute cu reduceri foarte mari de Black Friday 2017 pentru ca nu prea mai sunt cautate, deci producatorii lor nu pierd mai nimic oferindu-le asa.

Black Friday 2017 va avea, daca ar fi sa ghicesc, la eMAG macar 1 model de iPhone cu pret extrem de mic, poate chiar si o consola si macar o tableta iPad, preturile urmand a fi “knock-out”. Desigur ca aceste produse se vor vinde in cateva secunde de Black Friday 2017 la eMAG, asa ca doar cei cu adevarat norocosi le vor putea cumpara rapid, asa ca ramane de vazut cati vor fi nemultumiti, mai ales ca tactica aceasta se va aplica si la alte magazine online.

Black Friday 2017 se anunta a fi cel mai mare Black Friday de pana acum, asa ca fiti foarte atenti la promotiile pe care le vor avea magazinele online din Romania.