Samsung Galaxy S9 – Specificatiile Noilor Ecrane

Samsung Galaxy S9 are specificatiile noilor ecrane dezvaluite de catre o sursa apropiata companiei Samsung, aceasta oferind detalii despre ce va fi oferit.

Samsung Galaxy S9 are specificatiile noilor ecrane dezvaluite de catre un foarte cunoscut leaker de informatii privind telefoane mobile ce inca nu au fost lansate, asa ca aflam din timp ceea ce va fi oferit. Acum cateva saptamani au aparut primele informatii despre specificatiile pe care Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus le vor avea, iar acum aflam detalii noi cu privire la ceea ce urmeaza sa anunte Samsung.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba ecrane care au diagonala identica cu cea pe care seria Samsung Galaxy S8 o ofera, deci nu vor exista schimbari din acest punct de vedere pentru telefoane. Samsung Galaxy S9 va avea in continuare un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.2 inch, ele fiind cel mai probabil deja in productie pentru asamblarea telefoanelor.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa intre in productie la sacara industriala in cursul lunii viitoare pentru o lansare grabita in cursul lunii ianuarie sau februarie, deci componentele ar trebui sa fie in productie deja. In aceasta idee, e foarte probabil ca specificatiile de azi pentru ecranele noilor modele ale seriei Samsung Galaxy S9 sa vina direct de la diviza Samsung care va produce ecranele.

Samsung Galaxy S9 – specificatiile tehnice ale noilor ecrane

Samsung Galaxy S9 specificatii ecran 1

Samsung Galaxy S9 va avea un panou frontal identic cu cel folosit in Samsung Galaxy S8, compania Samsung neavand intentia de a face vreo schimbare din acest punct de vedere pentru serie. Asta inseamna ca, privite din fata, telefoanele din seria Samsung Galaxy S9 ar trebui sa semene extrem de bine cu cele din seria Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba si aceeasi rezolutie de 2920 x 1440 pixeli, iar asta pentru ca Samsung nici nu prea avea cum sa creasca mai mult rezolutia fara a afecta performantele. In aceasta idee, ecranele pentru Samsung Galaxy S9 vor avea aceleasi specificatii precum cele pentru seria Samsung Galaxy S8, dar vor si arata la fel, deci utilizatorii actualelor telefoane vor avea ceva, probabil, identic.

Samsung Galaxy S9 nu va integrat un cititor de amprente sub ecran, deci aceasta schimbare va trebui sa mai astepte pana, cel mai probabil, cand Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat. Samsung Galaxy S9 are anuntate schimbari foarte putine in comparatie cu ceea ce a adus iPhone X pentru seria iPhone, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de primire va avea telefonul celor din Cupertino dupa lansare.