Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 – Specificatiile Noilor Ecrane

Samsung Galaxy S9 – Specificatiile Noilor Ecrane

Samsung Galaxy S9 are specificatiile noilor ecrane dezvaluite de catre o sursa apropiata companiei Samsung, aceasta oferind detalii despre ce va fi oferit.

Samsung Galaxy S9 are specificatiile noilor ecrane dezvaluite de catre un foarte cunoscut leaker de informatii privind telefoane mobile ce inca nu au fost lansate, asa ca aflam din timp ceea ce va fi oferit. Acum cateva saptamani au aparut primele informatii despre specificatiile pe care Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus le vor avea, iar acum aflam detalii noi cu privire la ceea ce urmeaza sa anunte Samsung.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba ecrane care au diagonala identica cu cea pe care seria Samsung Galaxy S8 o ofera, deci nu vor exista schimbari din acest punct de vedere pentru telefoane. Samsung Galaxy S9 va avea in continuare un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.2 inch, ele fiind cel mai probabil deja in productie pentru asamblarea telefoanelor.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa intre in productie la sacara industriala in cursul lunii viitoare pentru o lansare grabita in cursul lunii ianuarie sau februarie, deci componentele ar trebui sa fie in productie deja. In aceasta idee, e foarte probabil ca specificatiile de azi pentru ecranele noilor modele ale seriei Samsung Galaxy S9 sa vina direct de la diviza Samsung care va produce ecranele.

Samsung Galaxy S9 – specificatiile tehnice ale noilor ecrane

Samsung Galaxy S9 specificatii ecran 1

Samsung Galaxy S9 va avea un panou frontal identic cu cel folosit in Samsung Galaxy S8, compania Samsung neavand intentia de a face vreo schimbare din acest punct de vedere pentru serie. Asta inseamna ca, privite din fata, telefoanele din seria Samsung Galaxy S9 ar trebui sa semene extrem de bine cu cele din seria Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba si aceeasi rezolutie de 2920 x 1440 pixeli, iar asta pentru ca Samsung nici nu prea avea cum sa creasca mai mult rezolutia fara a afecta performantele. In aceasta idee, ecranele pentru Samsung Galaxy S9 vor avea aceleasi specificatii precum cele pentru seria Samsung Galaxy S8, dar vor si arata la fel, deci utilizatorii actualelor telefoane vor avea ceva, probabil, identic.

Samsung Galaxy S9 nu va integrat un cititor de amprente sub ecran, deci aceasta schimbare va trebui sa mai astepte pana, cel mai probabil, cand Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat. Samsung Galaxy S9 are anuntate schimbari foarte putine in comparatie cu ceea ce a adus iPhone X pentru seria iPhone, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de primire va avea telefonul celor din Cupertino dupa lansare.

 • Srb Srb

  Aceeasi ciorba de pe vremea s6 edge doar ca au mai si stricat-o cu cititorul de amprente pe spate

 • VainGlory

  Mai taci ca și iPhone aceeași ciorba de ani lumina

 • Gibilan

  te contrazic. iphone X nu e ciorba ci esecul total cu care apple s a facut de ras anul asta. cu cate probleme are nu este cu nimic diferit fata de orice android ieftin

 • sudteamromania

  Gibilan vezi ca ti-a rămas o boaba de strugure acra in gât…

 • Gibilan

  8 plus 256Gb fericit maxim plus o boaba de strugure dulce de 200€ in gat ha ha

 • Gibilan

  ma uit din ce unghi si ce pozitie vrea muschiu meu la ecranul 8 plus 😂😂😂😂

 • George89

  Vb de i8

 • George89

  6.2 inch nu 6.4 inch, și conform schițelor furate din fabricile Samsung partea de jos va dispărea
  Oricum S9 va avea un display mult mai bun decât cel din N8, cu siguranță, mai ales ca Samsung îmbunătățește constant display ul Super Amoled

 • Srb Srb

  Da ca te uiti des din multe unghiuri,nu e tv stai calm cu placintele

 • disqus_qBukxfroTj

  Aceeasi ciorba dar de super calitate !Ce mi-as dori sa am aceeasi ciorba spre ex pe un iphone 7(pe care-l detin ).Adica un display incredibil de bun cu 580 ppi amoled,fata de un hd cu 330 ppi LCD.
  Vom avea pracitc displayul de Note 8 imbunatatit,probabil chiar usor peste cel al lui iphone X(care e f bun dar are 450ppi,deci tot in cumva in urma este) si probabil ca vom avea si 120hz pt o experienta superioara pe VR.Nu exista practic batalie pe segmentul displayuri ……adica e doar Samsung si restul,cum sa zicem ca la sistem de operare era candva Iphone(IOS) si restul ……

 • Srb Srb

  https://www.youtube.com/watch?v=zTJZx1IO2To
  deci iphone x pana la urma e cel mai ok, ca sa terminam cu tampeniile, ca S8 bla bla bla,pana la urma se si vede pe orice monitor ai avea ca S8 e cel mai slab in view angle

 • Srb Srb

  ce super calitate…au mutat un senzor de amprente ce se afla intr-o pozitie ideala pe spate sus intr-o parte…
  Da sa speram dar 120hz in OLED inca este greu, poate incepand cu 2019

 • Deci daca pun 120hz pe s.amoled sunt cei mai tari

 • Srb Srb

  da, sa speram. dar sigur nu se va intampla in 2018 …altfel am fi auzit zvonuri despre tehnologia respectiva

 • La samsung te poti juca tonalitatea … nu stiu la pixel sau iphone …. asta e fain la samsung .. dacă amoled e prea saturat ptr gustul tau îl pui pe ‘ foto amoled ‘sau pe ‘de baza’ si daca tonalitatea e prea rece sau prea caldă ai si acolo ajustări rgb

 • Srb Srb

  pai toate au puse pe acelasi “ton” ma rog, nimeni nu foloseste des astfel obiectul…wtf

 • icetkk

  “Ciorbă” și “ani lumină” în aceeași propoziție. O mare realizare!