25 de iPhone X sunt cea mai Buna Cerere in Casatorie

China este o tara recunoscuta si pentru extravagantele celor bogati, iar un programator din Shenzen ne arata exact ce inseamna asta cu o cerere inedita in casatorie. In ziua lansarii iPhone X in China, barbatul s-a gandit sa isi ceara in casatorie iubita, asa ca a cumparat 25 de telefoane iPhone X pe care le-a asezat frumos in forma unei inimi, apoi si-a cerut viitoarea sotie.

Barbatul a fost ajutat de sora si alte 4 prietene ale logodnicei, acestea primind drept cadou cate un telefon iPhone X din cele 25 pe care barbatul le cumparase pentru eveniment. Cheltuind aproximativ 28.000 de dolari pe cele 25 de telefoane iPhone X, barbatul intra usor in categoria celor care au facut unele dintre cele mai scumpe cereri in casatorie.

Desigul ca tanara a acceptat propunerea barbatului, mai ales ca extravaganta cerere in casatorie a fost cel mai probabil insotita si de un inel de logodna suficient de scump. Acestea fiind spuse, cererea nu va inspira si pe voi sa faceti gesturi similare pentru persoana iubita ?

iPhone X cerere casatorie

iPhone X cerere casatorie 1

iPhone X cerere casatorie 2