Prima Pagina iPhone X 25 de iPhone X sunt cea mai Buna Cerere in Casatorie

25 de iPhone X sunt cea mai Buna Cerere in Casatorie

China este o tara recunoscuta si pentru extravagantele celor bogati, iar un programator din Shenzen ne arata exact ce inseamna asta cu o cerere inedita in casatorie. In ziua lansarii iPhone X in China, barbatul s-a gandit sa isi ceara in casatorie iubita, asa ca a cumparat 25 de telefoane iPhone X pe care le-a asezat frumos in forma unei inimi, apoi si-a cerut viitoarea sotie.

Barbatul a fost ajutat de sora si alte 4 prietene ale logodnicei, acestea primind drept cadou cate un telefon iPhone X din cele 25 pe care barbatul le cumparase pentru eveniment. Cheltuind aproximativ 28.000 de dolari pe cele 25 de telefoane iPhone X, barbatul intra usor in categoria celor care au facut unele dintre cele mai scumpe cereri in casatorie.

Desigul ca tanara a acceptat propunerea barbatului, mai ales ca extravaganta cerere in casatorie a fost cel mai probabil insotita si de un inel de logodna suficient de scump. Acestea fiind spuse, cererea nu va inspira si pe voi sa faceti gesturi similare pentru persoana iubita ?

iPhone X cerere casatorie

iPhone X cerere casatorie 1

iPhone X cerere casatorie 2

 • Mihael Laurentiu

  neinteresant

 • Srb Srb

  Superb

 • johnny

  Si noi ne plangem ca avem multi snobi

 • vwaleriu

  La cum le a așezat pe jos DESIGILATE, e clar ca sunt zgâriate toate..!

 • Mircea Radulescu

  Putea sa-i ofere o mașina de 30.000

 • RaduD

  Are omul o treaba cu Apple…