iOS 11.1.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara de catre compania Apple pentru a rezolva o problema de functionare care genera frustrare printre clienti.

iOS 11.1.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara de catre compania Apple, actualizarea venind la doar cateva zile dupa ce americanii au anuntat ca o vor oferi pentru clientii lor. V-am spus atunci ca iOS 11.1.1 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple special pentru a rezolva o problema care genereaza imposibilitatea de a scrie litera i atunci cand este folosit sistemul de scriere predictiva.

iOS 11.1.1 aduce rezolvari si pentru alte probleme de functionare ale iPhone si iPad, compania Apple avand grija sa imbunatateasca experienta de utilizare a iDevice-urilor noastre. iOS 11.1.1 vine deasemenea si cu co imbunatatire a performantelor generale ale sistemului de operare, astfel ca, teoretic, ar trebui sa avem parte de o experienta mai buna si din acest punct de vedere pe telefoane.

iOS 11.1 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.1 poate fi instalat in momentul de fata pe orice iPhone, iPad si iPod Touch folosind sistemul Software Update, Actualizare Software existent in sistemul de operare iOS. Pentru a face asta trebuie sa accesati Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si trebuie sa urmati instructiunile afisate pe ecran pentru ca la final sa aveti iOS 11.1.1 disponibil.

Iata lista de schimbari pe care compania Apple a publicat-o pentru iOS 11.1.1 :

  • iOS 11.1.1 includes bug fixes for your iPhone or iPad. This update: 
    • Fixes an issue with keyboard auto-correct 
    • Fixes an issue where Hey Siri stops working

iOS 11.1.1, conform companiei Apple, rezolva inclusiv o problema din cauza careia functia Hey Siri nu putea fi utilizata de catre persoanele care au iPhone si iPad.

iOS 11.1.1