iOS 11 are o noua Problema Enervanta pe iPhone

iOS 11 are o noua problema enervanta descoperita pe iPhone si iPad, sistemul de operare parand sa nu aiba parte de functionalitate corecta nici dupa actualizarile succesive.

iOS 11 pare sa aiba o problema serioasa cu sistemul de scriere predictiva implementat de catre compania Apple, deoarece scrierea unei litere este autocorectata in mod gresit pe iPhone si iPad. Mai exact, de fiecare data cand un utilizator scrie litera “i”, sistemul de scriere predictiva o modifica automat in A[?] fara vreo explicatie logica pana in momentul de fata cu privire la acest bug al iOS 11.

iOS 11 are pentru prima oara o problema de acest gen descoperita pentru iPhone si iPad, iar unii utilizatori sustin ca toul are legatura cu un nou caracter emoji implementat de compania Apple. Mai exact, se pare ca cei din Cupertino au implementat in iOS 11 un caracter emoji care seamana cu litra “i”, iar de aici ar proveni problema sistemului de scriere predictiva al celor de la Apple.

iOS 11 Problema iPhone 1

iOS 11 nu afiseaza aceasta problema pentru chiar toti utilizatorii iPhone si iPad, numarul celor care sunt afectati parand sa fie relativ redus in momentul de fata, dar asta nu inseamna ca nu exista probleme. De la iOS 11.0.3 si pana la iOS 11.1 exista o multitudine de utilizatori afectati de acest bug al sistmeului de scriere predictiva si doar inchiderea sa pare sa rezolve pentru moment problema.

iOS 11 nu are problema rezolvata nici macar cand este resetat dictionarul din iPhone si iPad, asa ca singura solutie poate veni de la compania Apple, asta daca va veni vreodata pentru noi. Pana atunci, daca intampinati acest bug pe iPhone, sau iPad, atunci va trebui sa traiti cu el pana in momentul in care compania Apple va gasi de cuviinta sa-l rezolve astfel incat toata lumea sa-si foloseasca telefoanele asa cum trebuie.

iOS 11 Problema iPhone 2