iPhone X va ajuta Apple sa Depaseasca Samsung in Vanzari

iPhone X va ajuta Apple sa depaseasca Samsung in vanzarile de smartphone-uri in T4 2017, compania americana urmand a beneficia de un mare boost dupa telefon.

20

iPhone X va ajuta Apple sa depaseasca iar Samsung in vanzarile de smartphone-uri pe pietele globale, situatia de anul acesta urmand a fi o copie a ceea ce s-a intamplat in T4 2016 intre companii. Atunci s-a intamplat pentru prima oara in istorie ca Apple sa intreaca Samsung in vanzarile de smartphone-uri, iar in T4 2017 se asteapta o evolutie similara multumita lansarii iPhone X, care este foarte cautat.

iPhone X deja inregistreaza vanzari foarte mari la Apple si partenerii sai din lumea intreaga, iar analistii sunt de parere ca telefonul va ajuta compania sa atinga o cota de piata de 19.1% in segmentul smartphone. Samsung are o cota de piata estimata la 18.2% in momentul de fata, insa multumita iPhone X, compania Apple ar urma sa genereze vanzari in T4 2017 care ar trebui sa o plaseze peste coreeni.

iPhone X intra in lupta cu extrem de multe telefoane foarte ieftine pe care le vinde Samsung, media celor care se vand cel mai bine fiind de 200 – 300 de dolari, deci cat 4 – 5 telefoane Apple. V-am spus azi care sunt cele mai bine vandute smartphone in T3 2017, iar in top 5 aveam doua modele ale iPhone si un Samsung Galaxy J2 Prime, telefon care insumeaza 10% din vanzarile globale ale Samsung, deci cu modele de acest gen se lupta iPhone X.

iPhone X va ajuta Apple sa depaseasca Samsung in vanzari

iPhone X are totusi tot ceea ce ii trebuie pentru a-i aduce companiei Apple succesul pe care il cauta, americanii estimand ca vor inregistra si incasari record in T4 2017, semn ca asteapta vanzari uraise. Pentru a genera un record in comparatie cu anul anterior, iPhone X trebuie sa ajute Apple sa depaseasca cele 77 de milioane de telefoane iPhone vandute in T4 2016, iar acest lucru ar trebui sa se intample.

“Samsung is expected to slightly scale back the production of its high-end models in the fourth quarter as the brand is seeing the sales of its smartphones being squeezed by the strong demand for Apple’s latest iPhone devices. TrendForce estimates that Samsung’s fourth-quarter total volume will come to 77 million units, a 5% drop from the third quarter.”

iPhone X trebuie doar sa fie disponibil in stoc pentru a ajuta Apple sa stabileasca un nou record de vanzari, iar asta pentru ca exista acum cerere atat de mare incat trebuie doar sa fie telefoane de vandut. Cu o concurenta formata din telefoane foarte ieftine, iPhone X va genera incasari si profit uriase pentru compania Apple in T4 2017, dar asta e ceva normal, ce se intampla in fiecare trimestru fiscal pentru americani.

iPhone X forteaza Samsung sa isi si reduca productia de telefoane premium, adica seria Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, pentru ca nu au sanse in fata noului model de telefon al Apple. In aceasta idee, iPhone X este precursorul unui T4 2017 din care Apple va iesi cu foarte multi bani, dar si cu o noua victorie in lupta globala de pe piata smartphone cu compania Samsung.

iPhone X Apple Depaseasca Samsung