iPhone X – Autonomia Bateriei – Experienta Mea

iPhone X si autonomia bateriei pe care am experimentat-o folosind noul telefon mobil pe care Apple l-a lansat acum o saptamana pe pietele globale pentru fani.

iPhone X a ajuns in posesia mea acum o saptamana si in aceasta perioada l-am folosit in fel si chip pentru a-mi face o parere in legatura cu el pentru review-ul pe care il voi publica. Printre tot cea ce am testat se numara si autonomia bateriei, compania Apple promitand ca iPhone X va oferi o autonomie la fel de buna precum cea a iPhone 8 Plus, iar asta mi-a creat impresia ca va functiona pentru o perioada lunga de timp.

iPhone X are in unele teste o autonomie cu mult inferioara iPhone 8 Plus, in timp ce in altele are o autonomie ceva mai buna, dar totul depinde de cum este testat, asa ca rezultatele pot fi diferite. Am folosit iPhone X in aceasta perioada de timp pentru a-mi face o idee cu privire la autonomia bateriei in conditii de utilizare obisnuita, adica asa cum folosesc zilnic telefonul pentru o varietate de lucruri, mai putin jocuri.

iPhone X mi-a oferit in primul rezultat constant o autonomie de 6 ore si aproximativ jumatate pe iOS 11.1 in utilizare obisnuita, mult mai putin decat ma asteptam si mult mai putin decat iPhone 8 Plus. Vazand ca autonomia nu e grozava in iOS 11.1, m-am gandit sa instalez iOS 11.2, iar in aceasta versiune am obtinut o autonomie de 8 ore de utilizare pentru iPhone X, cu aproape 2 zile de standby, un rezultat excelent, as spune.

iPhone X – autonomia bateriei – experienta mea

iPhone X autonomia bateriei 1
iPhone X ar trebui sa ofere o perioada de utilizare mai lunga cu o durata de stand by mai mica, insa aici totul depinde si de ceea ce faceti cu telefonul in viata de zi cu zi. As spune ca intr-o singura zi de utilizare intensa ar trebui sa obtineti cam 9 ore de utilizare pentru telefon, dar asta daca nu va jucati prea mult si nu faceti foarte multa procesare pe iPhone X, pentru ca asta va consuma bateria fara oprire.

iPhone X a fost prezentat de catre compania Apple ca avand o autonomie cu pana la 2 ore mai mare decat cea a iPhone 7, iar in ceea ce vedem acum, acest lucru pare sa fie adevarat. Totusi, in comparatie cu iPhone 8 Plus, autonomia bateriei iPhone X pare sa fie mai mica, insa pe masura ce Apple va mai lansa actualizari pentru iOS, e posibil ca acest lucru sa se schimbe radical pentru toata lumea.

iPhone X are o baterie din 2 celule care inmagazineaza 2716 mAh pentru a oferi o autonomie mai buna decat seria iPhone 7, inclusiv decat iPhone 7 Plus, cel putin din ceea ce am vazut. Ma astept ca autonomie sa nu mai creasca simtitor fata de ceea ce avem acum, iar pe masura ce ne vom apropia de lansarea viitorului model, autonomia iPhone X va scadea, asa cum se cam intampla tot timpul.