iPhone X jailbreak pe iOS 11.1.1 a fost Facut

iPhone X jailbreak pe iOS 11.1.1 a fost facut de catre o echipa de hackeri, acestia demonstrand solutia in cadrul unei conferinte pentru securitate informatica.

iPhone X jailbreak pe iOS 11.1.1 a fost facut de catre o echipa de hackeri din China, aceasta demonstrand in clipul video de mai jos intreaga procedura de exploatare a telefonului. Practic, in iOS 11.1.1 exista o vulnerabilitate care nu a fost blocata vreodata de Apple, iar ei s-au folosit de ea pentru a face un iPhone X jailbreak pe care probabil il vor vinde.

iPhone X jailbreak nu va ajugne la utilizatorii obisnuiti din lumea intreaga, pentru ca hackerii trebuie sa castige bani din sta si nu o pot face prin distributie publica. Tot ceea ce vedem in clipul video de mai jos este un iPhone X jailbreak care va fi folosit fie pentru vanzare, fie pentru cercetarea si descoperirea altor vulnerabilitati in sistemul de operare.

Din pacate, jailbreak-ul a murit cu adevarat anul trecut, pentru ca nu mai exista de foarte mult timp o solutie de jailbreak pentru o versiune actuala a iOS. Strategia Apple de a lansa actualizari constante a distrus complet initiativa de a mai dezvolta solutii de jailbreak, vulnerabilitatile fiind acoperite foarte repede de americani.

Acestea fiind spuse, de acum incolo vom vedea solutii de jailbreak doar prin clipuri video de acest gen si nu va astepatti sa puteti face prea curand jailbreak pentru iPhone X.

25 COMENTARII

  1. singurul tweak care mi lipseste din jail ar fi bioprotect sau applock..cele care ti permiteau sa securizezi aplicatiile in parte…stie cineva vreo alternativa? va sunt recunoscator! multumesc

  2. Evident. Scump, dom’le, scump halatu’ la 0.99€. Dincolo era mai gratis. Voi ăștia ați fi în stare să piratați și free apps. Pe principiul: – Cât costă? – E gratis! – Și nu mai lași ceva?