iPhone X si iPhone 8 Plus se Vand Foarte Bine

iPhone X si iPhone 8 Plus se vand foarte bine, compania Apple intentionand sa creasca productia pentru cele doua noi modele de telefoane in perioada urmatoare.

iPhone X si iPhone 8 Plus se vand foarte bine in momentul de fata, compania Apple inregistrand vanzari surprinzator de mari pentru cel de-al doilea model care trebuia sa nu aiba parte de cerere mare. iPhone 8 inregistreaza vanzari surprinzator de proaste in comparatie cu iPhone X si iPhone 8 Plus, fanii Apple preferand telefoanele cu ecrane mari in 2017, dar asta era de asteptat inca de anul trecut.

iPhone X se vinde atat de bine incat analistii se asteapta ca vanzarile acestui model sa atinga 24 de milioane de unitati pana la sfarsitul anului, o cifra care i-ar aduce companiei Apple aproape 30 de miliarde de dolari. Pana acum se estimau vanzari de maxim 20 de milioane de unitati, dar se pare ca o crestere in productia iPhone X ar ajuta compania Apple sa vanda mai multe unitati in lumea intreaga in 2017.

iPhone X va avea deasemenea productia crescuta din nou cu 35% – 45% in primul trimestru al anului viitor pe masura ce va exista in continuare cerere foarte mare pentru telefonul Apple. Vorbim aici despre foarte multe persoane interesate sa cumpere produsul americanilor in momentul de fata, iar daca va exista productie mare pentru iPhone X, atunci Apple isi va depasi cu totul obiectivele de vanzari.

iPhone X si iPhone 8 Plus se vand foarte bine si vor avea productia crescuta

iPhone 8 are vanzari mai proaste decat se astepta compania Apple, iar in T1 2018 productia urmeaza sa fie redusa cu 50% – 60%, in functie de vanzarile din perioada sarbatorilor de iarna. Cererea pentru acest model este mica din multe motive evidente, iPhone X fiind o optiune mult mai buna, chiar si in raport cu iPhone 8 Plus, foarte multa lume cautand totusi si modelul de dimensiuni mai mari.

iPhone 8 PLus are vanzari foarte bune, chiar mai mari decat cele ale iPhone 8, conform analistilor, raportul fiind marginal mai mare in comparatie cu iPhone 8, dar asta conteaza totusi. iPhone 8 Plus va avea productia crescuta in T1 2018, insa in urmatoarea perioada unele linii de productie pentru acest model vor fi dedicate iPhone X pentru a aduce mai multe unitati ale acestui model, mai important, pe piata.

iPhone X si iPhone 8 Plus sunt marile vedete ale companiei Apple in momentul de fata, compania americana intentionand sa vanda cat mai multe modele poate pana la sfarsitul anului. Daca va reusi, sau nu, ramane de vazut, insa este cat se poate de clar ca undeva in Cupertino exista o dorinta foarte mare de a indrepta toata concentrarea spre iPhone X si iPhone 8 Plus, care se vand bine.

iPhone X iPhone 8 Plus Vand Bine