iPhone X vs iPhone 8 Plus – Impactul Rezolutiei pe Afisarea Imaginilor

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt comparate in ceea ce priveste cantitatea de continut afisata de catre fiecare telefon mobil pe ecran in aplicatii.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au comparate ecranele pentru a ni se arata cat de mult afiseaza fiecare pentru rezolutia pe care o are stabilita de catre compania Apple. Stiti cu totii ca iPhone X are cea mai mare rezolutie implementata intr-un telefon Apple, ea fiind de 2436 x 1125 pixeli, fata de 1920 x 1080 pixeli pe iPhone 8 Plus si 1334 x 750 pe iPhone 8.

iPhone X are cea mai mare rezolutie si cel mai mare ecran, 5.8 inch fata de 5.5 inch si 4.7 inch, insa diferenta in dimensiune si rezolutie nu aduce o crestere colosala a cantitatii de continut afisat. iPhone X afiseaza intr-adevar mai mult continut decat iPhone 8 Plus pe ecrane in aplicatiile optimizate, insa diferenta nu este una uriasa, asa cum se asteptau multi.

iPhone X vs iPhone 8 Plus – impactul rezolutiei pe afisarea imaginilor

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 1

iPhone X reuseste totusi sa afiseze mai multe informatii, in ciuda faptului ca unii afirmau ca acest lucru nu se va intampla si ca de fapt vom vedea mai putine. In realitate, iPhone X afiseaza totusi mai mult continut, dar la dimensiune mai mica decat in cazul iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, insa asta pentru ca aceste capturi de ecran sunt redimensionate.

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 2

iPhone X are o lungime mai mare a ecranului si o latime mai mica, deci pe lungime e normal sa afiseze mai mult continut decat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, asa cum se si vede. Vorbim despre o cantitate destul de mare de pixeli castigata multumita iPhone X, insa o parte din ea este ascunsa sub acea bara permanenta care ne spune ca nu mai avem buton Home.

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 3

iPhone X este telefonul pe care il asteptau foarte multi clienti ai companiei Apple pana in momentul de fata, iar diferenta in cantitatea de continut afisata poate fi destul de mare in unele cazuri. iPhone X este o adevarata realizare pentru compania Apple, telefonul mobil avand un ecran impresionant, iar de aici lucrurile vor merge doar spre mai bine.

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 4

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 5

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 6

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 7

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 8

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 9

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 10

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 11