Prima Pagina iPhone X iPhone X vs iPhone 8 Plus – Impactul Rezolutiei pe Afisarea Imaginilor

iPhone X vs iPhone 8 Plus – Impactul Rezolutiei pe Afisarea Imaginilor

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt comparate in ceea ce priveste cantitatea de continut afisata de catre fiecare telefon mobil pe ecran in aplicatii.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au comparate ecranele pentru a ni se arata cat de mult afiseaza fiecare pentru rezolutia pe care o are stabilita de catre compania Apple. Stiti cu totii ca iPhone X are cea mai mare rezolutie implementata intr-un telefon Apple, ea fiind de 2436 x 1125 pixeli, fata de 1920 x 1080 pixeli pe iPhone 8 Plus si 1334 x 750 pe iPhone 8.

iPhone X are cea mai mare rezolutie si cel mai mare ecran, 5.8 inch fata de 5.5 inch si 4.7 inch, insa diferenta in dimensiune si rezolutie nu aduce o crestere colosala a cantitatii de continut afisat. iPhone X afiseaza intr-adevar mai mult continut decat iPhone 8 Plus pe ecrane in aplicatiile optimizate, insa diferenta nu este una uriasa, asa cum se asteptau multi.

iPhone X vs iPhone 8 Plus – impactul rezolutiei pe afisarea imaginilor

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 1

iPhone X reuseste totusi sa afiseze mai multe informatii, in ciuda faptului ca unii afirmau ca acest lucru nu se va intampla si ca de fapt vom vedea mai putine. In realitate, iPhone X afiseaza totusi mai mult continut, dar la dimensiune mai mica decat in cazul iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, insa asta pentru ca aceste capturi de ecran sunt redimensionate.

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 2

iPhone X are o lungime mai mare a ecranului si o latime mai mica, deci pe lungime e normal sa afiseze mai mult continut decat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, asa cum se si vede. Vorbim despre o cantitate destul de mare de pixeli castigata multumita iPhone X, insa o parte din ea este ascunsa sub acea bara permanenta care ne spune ca nu mai avem buton Home.

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 3

iPhone X este telefonul pe care il asteptau foarte multi clienti ai companiei Apple pana in momentul de fata, iar diferenta in cantitatea de continut afisata poate fi destul de mare in unele cazuri. iPhone X este o adevarata realizare pentru compania Apple, telefonul mobil avand un ecran impresionant, iar de aici lucrurile vor merge doar spre mai bine.

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 4

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 5

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 6

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 7

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 8

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 9

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 10

iPhone X vs iPhone 8 Plus Impact Rezolutie Afisare Imagini 11

 • Srb Srb

  Este si normal. Apple din mom ce nu a putut veni cu ambele modele,au adus mai intai varianta mai buna a iphone 4.7” iar la anul vor veni si cu Plus cel de 6.4”
  Iar pt doritori cred ca si pe cel de 6.4” vor aduce doua baterii si va avea 3000mAh cu utilizare de 12 ore probabil

 • andrei

  Personal, consider ca dimensiunile X-ului sunt dimensiunile ideale pentru un smartphone, nici prea mare, nici prea mic… just perfect!! Sau mai bine zis, superb! (Ca sa citez un mare clasic in viata) 😉

 • Srb Srb

  ahhahhaaha, SPOT ON

 • Dan Mihai

  Eu cred ca dimensiunile continutului afisat pe iPhone 8/7/6 sunt ideale.

  Offtopic: Cine-mi explica si mie de ce dracu au pus margini asa mari titlului din Settings? UI-ul asta idiot se gaseste peste tot in aplicatiile native din iOS 11. Astia-s autisti?

 • Uka

  Mie sa imi explice cineva de ce la ip x au scos functia de zoom default la instalare, prin care puteai vedea iconurile si tot textul marit in safari in orice site…nu sa te kiorasti la scris minuscul la cea mai mare rezolutie dintre toate modelele si implicit cele mai mici caractere , fara posibilitatea sa schimbi rezolutia sau ceva…Ip 8 si 8+ au inca functia…de ce naiba au scoso la ipx?

 • Dan Mihai

  Nu mai ai loc sa mărești icoanele fiindcă după cum vezi in poze, nu este la fel de lat ca iPhone 8 sau 8+.

 • NicKel

  bara aia “home” apare in orice aplicații, poze, filme etc?!? looool, nici măcar un auto-hide nu i-au facut, ce terminati

 • Da, apare peste tot.