Samsung Galaxy S9 – Specificatiile Camerei Noi

Samsung Galaxy S9 are specificatiile camerei noi dezvaluite chiar de catre compania Samsung, ea anuntand in avans ce fel de componenta va oferi pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 are specificatiile camerei noi dezvaluite de catre compania Samsung intr-o serie de informatii facute publice ieri in legatura cu tehnologiile ce-ar putea fi premiate in cadrul CES 2018. Compania Samsung se mandreste cu aceste noi tehnologii pe care vrea sa le ofere in Samsung Galaxy S9 incepand de anul acesta, compania coreeana avand intentia de a aduce schimbari serioase pentru telefonul sau.

Samsung Galaxy S9 a avut zilele acestea informatii dezvaluite pentru noile ecrane si noul chip Exynos 9810 pe care coreenii il vor folosi in telefoanele sale, schimbarile fiind substantiale. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera duala integrata de catre compania coreeana, aceasta urmand a fi integrata in carcasa langa cititorul de amprente care nu isi va gasi un loc sub ecranul noului telefon in 2018.

Samsung Galaxy S9 va beneficia de o noua camera ISOCELL anul acesta, ea putand fi cea mai subtire implementata vreodata intr-un smartphone de catre vreun producator de telefoane. Samsung se lauda cu o camera ISOCELL Slim 2X7 de 24 megapixeli su dimenziune senzor de 0.9μm, coreenii spunand ca acesta este cel mai mic pixel folosit vreodata intr-o camera pentru telefoane mobile, ea urmand a ajunge in Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 – specificatiile camerei noi

Samsung Galaxy S9 nu va avea doua camere de 24 megapixeli integrate pentru ca ar fi prea mult, dar e foarte posibil ca rezolutia camerelor sa creasca de la 12 megapixeli la 16 megapixeli. Desigur ca vorbim despre o camera duala principala formata dintr-un senzor wide-angle si unul telephoto pentru Samsung Galaxy S9, asa cum a implementat compania Samsung si in Samsung Galaxy Note 8 vara aceasta.

Samsung Galaxy S9 va avea camere mult mai bune decat Samsung Galaxy S8, iar asta probabil nu trebuie sa va spuna nimeni acum, pentru ca sigur sunteti constienti de aceasta schimbare. E greu de spus daca Samsung Galaxy S9 va avea o camera mai buna decat Google Pixel 2, desi cel mai probabil se va intampla asta pentru ca Samsung trebuie sa isi recastige suprematia in acest segment unde a fost intrecuta.

“Samsung ISOCELL Slim 2X7 is a 24 megapixel image sensor with 0.9μm pixels, the smallest pixel in the industry, plus Tetracell and remosaic technology to simulate bigger pixel performance. The small 0.9μm pixel size enables a 24Mp image sensor to be fitted in a thinner camera module, allowing premium smartphones to offer high resolution cameras in a very slim and elegant design.”

Samsung Galaxy S9 va avea foarte multe schimbari interne, dar si pe partea de design, insa doar pentru carcasa, deoarece ecranul urmeaza sa ramana complet neschimbat. Samsung Galaxy S9 are lansarea grabita de catre compania Samsung anul acesta, iar asta pentru ca lansarea iPhone X a redus substantial vanzarile modelelor actuale, iar cei de la Samsung au nevoie de un telefon nou pentru a ramane relevanti.

Samsung Galaxy S9 specificatii camere

32 COMENTARII

  1. La fel si la apple, design neschimbat de la iphone 4 încoace. In legatura cu camera este la fel ca pe s7 dar este schimbat senzorul. S6 are alta camera. Deci stai linistit ca Samsung nu e Apple.

  2. eu nu gandesc prrost eu pun mana pe produs si vad, saracii sunt singurii ce traiesc prin youtube, si sunt manipulati…voi reprezentati salariile tuturor astora ce sunt pe youtube. Sclavi ca deobicei

  3. daca apple nu are design schimbat de la 4 incoace…atunci samsung nu exista. Samsung are aceeasi camera ca s7….inca
    Samsung niciodata nu va fi Apple…Nici la bursa nici la produse si mentalitate

  4. Ce bine ca se scăpa de banala rezoluție de 12 mp, oricum in schițele furate din fabricile Samsung în legătură cu S9 se specifica ca va avea o camera duala de 2X 16 mp și una frontala duala 2X 12 mp

  5. Zaone, nu vrei să scapi odată de rahatul ăsta de Srb? Când pun eu comentariu, mi se șterge. Când Srb ii face pe alții “sclavi”, nu ii ștergi comentariile. De ce oare?

  6. @Andrei Rus vorbesti niste prostii crase, in primul rand scoate capu din cutia Samsung si ia-ti niste ochelari sa observi ca exista si alte telefoane mai bune decat Samsung , dar probabil nivelul tau de gandire nu te ajuta sa vezi si altceva

  7. Măcar senzorul este schimbat si sunt diferențe, nu foarte mari dar sunt. Apple daca nici din 2011 sau 2012 cand a aparut iphone 4 nu a schimbat designul …. lasa de dorit.

  8. Am văzut ce mentalitate au. Le dăm ecran oled, face id, încărcare wireless si fast chatging +2000 lei. La Samsung ai tot înafară de face id si e mai ieftin cu 2000 lei. Mentalitate bună au, ce sa zic.

  9. Nu am zis eu ca sunt si telefoane mai bune, dar în general, se face comparatia Samsung vs Apple. De exemplu OnePlus este un telefon foarte bun si foarte ieftin la ce oferă.

  10. pai atata valoreaza…e ca si cum ai compara vw cu mercedes…da ok au aproape tot ce iti doresti…dar experienta este cu totul alta si asta costa

  11. daca pt tine este o schimbare intre camera de la s7 si s8…dar intre iphone 4 pana la iphone 8 nu vezi nici o schimbare…pai tati…asta inseamna sa fii pupincuristul samsungaaa

  12. Da 8 este compus din aluminiu safir si sticla,4 din sticla si stainless steel. Are buton mecanic home button,mai mare mai subtire mai greu
    Mda ai dreptate,diferentele sunt mai mici fata de ce diferenta este intre camera s7 vs s8

  13. Wtf? Serios,din moment ce ai dat acest comentariu arata lipsa experientei tale. Nu este vina mea ca esti sarac si nu ai avut mai multe masini in viata ta sa le compari
    Serios…nu ai cum compara un mercedes cu un vw

  14. Omule lasa comparatie astea. Dacă nu imi cumpăr Iphone X inseamna ca sunt săraca? Inseamna ca sunt un om, care gândește si nu isi cumpara un telefon care nu isi merita banii.

  15. Omule orice pe lu ea asta nu isi merita banii daca e sa o luam asa..de ce? Pt ca inventat banul si profitul de cand lumea
    Ideea este sa nu simti la buzunar orice ti-ai lua,mai putin o casa sa zicem