Samsung Galaxy S9 – Specificatiile Camerei Noi

Samsung Galaxy S9 are specificatiile camerei noi dezvaluite chiar de catre compania Samsung, ea anuntand in avans ce fel de componenta va oferi pentru clienti.

32

Samsung Galaxy S9 are specificatiile camerei noi dezvaluite de catre compania Samsung intr-o serie de informatii facute publice ieri in legatura cu tehnologiile ce-ar putea fi premiate in cadrul CES 2018. Compania Samsung se mandreste cu aceste noi tehnologii pe care vrea sa le ofere in Samsung Galaxy S9 incepand de anul acesta, compania coreeana avand intentia de a aduce schimbari serioase pentru telefonul sau.

Samsung Galaxy S9 a avut zilele acestea informatii dezvaluite pentru noile ecrane si noul chip Exynos 9810 pe care coreenii il vor folosi in telefoanele sale, schimbarile fiind substantiale. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera duala integrata de catre compania coreeana, aceasta urmand a fi integrata in carcasa langa cititorul de amprente care nu isi va gasi un loc sub ecranul noului telefon in 2018.

Samsung Galaxy S9 va beneficia de o noua camera ISOCELL anul acesta, ea putand fi cea mai subtire implementata vreodata intr-un smartphone de catre vreun producator de telefoane. Samsung se lauda cu o camera ISOCELL Slim 2X7 de 24 megapixeli su dimenziune senzor de 0.9μm, coreenii spunand ca acesta este cel mai mic pixel folosit vreodata intr-o camera pentru telefoane mobile, ea urmand a ajunge in Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 – specificatiile camerei noi

Samsung Galaxy S9 nu va avea doua camere de 24 megapixeli integrate pentru ca ar fi prea mult, dar e foarte posibil ca rezolutia camerelor sa creasca de la 12 megapixeli la 16 megapixeli. Desigur ca vorbim despre o camera duala principala formata dintr-un senzor wide-angle si unul telephoto pentru Samsung Galaxy S9, asa cum a implementat compania Samsung si in Samsung Galaxy Note 8 vara aceasta.

Samsung Galaxy S9 va avea camere mult mai bune decat Samsung Galaxy S8, iar asta probabil nu trebuie sa va spuna nimeni acum, pentru ca sigur sunteti constienti de aceasta schimbare. E greu de spus daca Samsung Galaxy S9 va avea o camera mai buna decat Google Pixel 2, desi cel mai probabil se va intampla asta pentru ca Samsung trebuie sa isi recastige suprematia in acest segment unde a fost intrecuta.

“Samsung ISOCELL Slim 2X7 is a 24 megapixel image sensor with 0.9μm pixels, the smallest pixel in the industry, plus Tetracell and remosaic technology to simulate bigger pixel performance. The small 0.9μm pixel size enables a 24Mp image sensor to be fitted in a thinner camera module, allowing premium smartphones to offer high resolution cameras in a very slim and elegant design.”

Samsung Galaxy S9 va avea foarte multe schimbari interne, dar si pe partea de design, insa doar pentru carcasa, deoarece ecranul urmeaza sa ramana complet neschimbat. Samsung Galaxy S9 are lansarea grabita de catre compania Samsung anul acesta, iar asta pentru ca lansarea iPhone X a redus substantial vanzarile modelelor actuale, iar cei de la Samsung au nevoie de un telefon nou pentru a ramane relevanti.

Samsung Galaxy S9 specificatii camere