Presedintele Microsoft Insulta Utilizatorii iPad

Presedintele Microsoft a insultat utilizatorii iPad, spunand ca tabletele folosite de catre ei nu sunt calculatoare adevarate, asa cum sustine compania Apple.

Presedinte Microsfot insulta iPad

Presedintele Microsoft a facut recent o vizita in India pentru a discuta despre compania sa, Apple, Google si alte lucruri interesante pentru indieni. Printre toate cele spuse acolo, el a rostit si o insulta catre utilizatorii de tablete iPad, recomandandu-le acestora sa cumpere calculatoare adevarate, sugerand ca tabletele celor de la Apple nu sunt asemenea produse.

Satya Nadella a facut aceasta afirmatie intr-o discutie cu doi jurnalisti indieni, insa este destul de clar ca presedintele Microsoft a jignit toti utilizatorii de tablete iPad. Afirmatia are cu siguranta legatura cu reclamele recente ale companiei Apple in care tabletele iPad erau prezentate ca si calculataore adevarate, in comparatiecu Microsoft Surface.

Presedintele Microsoft Insulta Utilizatorii iPad

Microsoft nu s-a temut sa ironizeze tabletele iPad pentru lipsa functiilor care sunt disponibile intr-un calculator, desi compania Apple spune ca tabletele sale sunt calculatoare. Realitatea este ca Microsoft are dreptate, deoarece pe iPad nu poti face tot ceea ce faci pe un calculator, insa ceea ce a spus presedintele Microsoft supara deja multa lume.

“Nadella spots that I and a colleague have iPads and cheerfully says, ‘You need to get a real computer, my friend.”

Presedintele Microsot reactioneaca cam cum era de asteptat, din moment ce si vicepresedintii Apple au ironizat calculatoarele cand au avut ocazia. Totusi, aici vorbim despre un razboi surd intre 2 companii, iar utilizatorii au cel mai mult de castigat de pe urma concurentei dintre ele prin functiile care sunt lansate in tentativa de a se intrece.

Din pacate, Microsoft nu vinde cele mai ieftine calculatoare, iar tabletele iPad ale Apple nu sunt chiar atat de utile in a inlocui calculatoarele.