AirPods – Vanzari Uriase Estimate in 2017

AirPods au vanzari uriase estimate de catre analistii asiatici, Apple urmand a inregistra un numar neasteptat de mare de unitati vandute in 201

AirPods, prima pereche de casti wireless facuta de catre Apple special pentru iPhone, are parte de estimari neasteptat de bune pentru vanzarile globale. Mai exact, analistii asiatici sunt de parere ca AirPods ar inregistra vanzari de 20 de milioane de unitati in cursul anului 2017, o cifra uriasa pentru o pereche de casti wireless vandute de catre vreo companie.

Pentru anul 2018 se estimeaza vanzari de 30 de milioane de unitati pentru castile AirPods ale companiei Apple, deci in crestere cu 50% fata de ceea ce se inregistreaza acum. AirPods sunt o pereche de casti scumpe, ele avand preturi de 160 de dolari in SUA si peste 180 de euro in Romania, deci estimarile de vanzari sunt neasteptat de mari pentru 2017.

AirPods au fost lansate in 2016 de catre compania Apple, urmand a implini in curand 1 an fara ca Apple sa dea de inteles ca pregateste vreo noua versiune. AirPods au uimit prin procesul automat de conectare la iPhone, iPad, Apple Watch, sau Mac, prin autonomia oferita utilizatorilor si calitatea audio buna in conditii normale de utilizare.

AirPods sunt in topul celor mai bune casti wireless disponibile pe piata, iar multumita lor, compania Apple urmeaza sa inregistreze vanzari foarte bune nu doar in 2017, ci si in 2018, fara un upgrade major.

“Fubon’s Liao said shipments of AirPods would total around 20 million units this year and could increase to around 30 million units in 2018.”

AirPods vanzari 2017

8 COMENTARII

  1. Vine sezonul de cumparaturi de Craciun. Sunt excelente pentru un cadou. Nu sunt foarte scumpe pentru Vest si se vor vinde in draci, pentru ca sunt bune. Nu am auzit lucruri repe despre ele, iar faptul ca poti folosi ceasul Apple doar cu castile, fara telefon, va accelera si mai mult cererea…
    Eu am mers pe Sony 1000X, casti serioase BT cu noise canceling…