Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 3 4G – cand il Poti Folosi in Romania ?

Apple Watch 3 4G – cand il Poti Folosi in Romania ?

Apple Watch 3 4G nu a fost lansat inca in Romania pentru ca nu exista suport la operatorii de telefonie mobila, dar el va fi disponibil in curand.

Apple Watch 3 4G a fost lansat de catre compania Apple acum o saptamana si jumatate in cateva tari de pe glob in care exista suport pentru noua functie a ceasului inteligent. Apple Watch 3 4G este primul model de smartwatch Apple care ofera posibilitatea de a face apeluri telefonice si a folosi internetul fara interconectare la un iPhone, in Apple il vinde intr-un numar limitat de tari in momentul de fata.

Apple Watch 3 4G este vandut doar in tarile in care Apple a colaborat cu operatorii de telefonie mobila pentru a oferi suport pentru aceasta noua functie a ceasului inteligent. Apple Watch 3 4G are nevoie de o optiune special in abonamentul utilizatorilor iPhone pentru a-i putea oferi o conexiune de internet si o linite telefonica, el avand un eSIM integrat, iar de aceea este necesar suportul operatorilor.

Apple Watch 3 4G – cand il Poti Folosi in Romania ?

Apple Watch 3 4G nu este vandut si in Romania, modelele standard putand fi cumparate de aici, pentru ca in tara noastra nu exista vreun operator de telefonie mobila care sa permita folosirea sa in retea. In momentul de fata nici nu se preconizeaza ca Apple Watch 3 4G va putea fi folosit in Romania pana in 2018, atunci Apple anuntand ca va extinde disponibilittea ceasului intelignt, dar decamdata nu se stie in care dintre tarile de pe glob.

Apple Watch 3 4G ar putea deveni util in Romania din 2018, la un anumit moment dat, iar Orange ar trebui sa fie primul operator cu suport oficial. Nu se stie daca Apple Watch 3 4G va avea suport 4G in Romania la inceputul anului, sau in ultima luna, asa ca va trebui sa aveti multa rabdare pentru a va putea folosi de functionalitate, mai ales daca veti cumpara ceasul inteligent din vreo alta tara.

Apple Watch 3 4G Romania

 • icetkk

  După cum îi spuneam lui @srb_srb la un articol mai vechi, există probabilitatea să apară Apple Watch Series 4 înainte să putem folosi în România Series 3 Cellular.

 • Rik88

  Nasol 😡

 • Cody

  Niciodată

 • Florin

  Încă un articol de tipul “Libertatea”, titlu “incitant” iar concluzia după o abureala de 400 de cuvinte este HABAR N-AM!
  @zaone, tot spun de ceva vreme ca nivelul articolelor scade vertiginos, dar puțin îți pasă!

 • Srb Srb

  poate, dar nu cred….AW s4 va aparea la noi probabil din Oct 2018…pana atunci e ceva timp si posibil, AW S4 sa vina si cu un design aditional pe langa acesta,deci va fi interesant.

 • Srb Srb

  Florin abia astept sa imi prezinti un site de genul acesta , pana atunci, e pacat sa te plangi de cel mai bun.

 • Am inteles, preferi sa ramai prost informat, sau neinformat, si sa nu stii nimic decat sa afli o informatie care sa iti spuna la ce sa te astepti. Ma bucur ca vasta majoritate a lumii gandeste complet diferit, altfel ne-am uita toti la stele.
  In situatia asta, pentru ce mai folosesti internetul, ai oricand optiunea sa te uiti la bec.

 • eu am un Apple Watch Series 2 … nu merita trece la Series 3.. nu am fost wow nimic nou .. mai bine ma astept pana la anul viitor sa vedem ce aduce nou series 4 <3

 • Fara 4G schimbarile sunt intr-adevar spre zero.

 • Cristi

  Din pacate exista un dram de adevar… Titlul spunea “cand il poti folosi in Romania?” Iar articolul nu contine nici o informatie valida care sa raspunda la acest lucru… Articolul contine doar presupuneri personale (nu informatii) care au mai aparut in alte articole de pe acest site.

  De asemenea critica constructiva trebuie digerata, nu descurajata 🙂

  Spor!

 • Pe bune ? Apple a spus ca in 2018 vor fi adaugati noi operatori, asta nu e informatie, e parere personala, a cui ? Stiu ca va place tuturor sa criticati. Problema e ca lumea vrea sa stie daca poate folosi Apple Watch 3 4G in Romania, iar daca m-as lua dupa voi, ar trebui sa ma duc sa ma culc in loc sa le ofer informatii.

  Critica spusa in mod constructiv trebuie incurajata, povestile lipsite de logica si informare prealabila nu reprezinta critica.

 • Srb Srb

  Logic,aw seria 3 e ok cei ce nu au smart watch sau pt cei ce au seria 0 sau 1