Apple Watch 3 4G – cand il Poti Folosi in Romania ?

Apple Watch 3 4G nu a fost lansat inca in Romania pentru ca nu exista suport la operatorii de telefonie mobila, dar el va fi disponibil in curand.

Apple Watch 3 4G a fost lansat de catre compania Apple acum o saptamana si jumatate in cateva tari de pe glob in care exista suport pentru noua functie a ceasului inteligent. Apple Watch 3 4G este primul model de smartwatch Apple care ofera posibilitatea de a face apeluri telefonice si a folosi internetul fara interconectare la un iPhone, in Apple il vinde intr-un numar limitat de tari in momentul de fata.

Apple Watch 3 4G este vandut doar in tarile in care Apple a colaborat cu operatorii de telefonie mobila pentru a oferi suport pentru aceasta noua functie a ceasului inteligent. Apple Watch 3 4G are nevoie de o optiune special in abonamentul utilizatorilor iPhone pentru a-i putea oferi o conexiune de internet si o linite telefonica, el avand un eSIM integrat, iar de aceea este necesar suportul operatorilor.

Apple Watch 3 4G – cand il Poti Folosi in Romania ?

Apple Watch 3 4G nu este vandut si in Romania, modelele standard putand fi cumparate de aici, pentru ca in tara noastra nu exista vreun operator de telefonie mobila care sa permita folosirea sa in retea. In momentul de fata nici nu se preconizeaza ca Apple Watch 3 4G va putea fi folosit in Romania pana in 2018, atunci Apple anuntand ca va extinde disponibilittea ceasului intelignt, dar decamdata nu se stie in care dintre tarile de pe glob.

Apple Watch 3 4G ar putea deveni util in Romania din 2018, la un anumit moment dat, iar Orange ar trebui sa fie primul operator cu suport oficial. Nu se stie daca Apple Watch 3 4G va avea suport 4G in Romania la inceputul anului, sau in ultima luna, asa ca va trebui sa aveti multa rabdare pentru a va putea folosi de functionalitate, mai ales daca veti cumpara ceasul inteligent din vreo alta tara.

Apple Watch 3 4G Romania