iPhone X – Iata Cat de mare este Cererea la eMAG

eMAG a confirmat astazi ca are cerere foarte mare pentru iPhone X in momentul de fata, oferind si o cifra a cererii in raport cu stocurile existente.

Astazi au fost anuntate oficial noutatile pentru eMAG Black Friday 2017, iar la conferinta organizata in Bucuresti a participat si presedintele magazinului online, Iulian Stanciu. Desigur ca a aparut si o intrebare privind posibile reduceri la iPhone X de Black Friday 2017, iar raspunsul presedintelui eMAG a fost unul destul de usor de anticipat, el spunand ca spera sa aiba macar stocuri pentru a acoperi cererea.

Conform presedintelui eMAG, in momentul de fata exista stocuri de 5 ori mai mici decat cererea iPhone X la magazinul pe care il conduce, deci romanii sunt extrem de interesatid e telefon. In momentul de fata telefonul celor de la Apple poate fi cumparat de la eMAG prin aceasta pagina, dar cu o cerere de 5 ori mai mare decat oferta, este usor de inteles de ce perioada de asteptare pentru livrare poate fi lunga.

iPhone X – Iata cat de mare este cererea la eMAG

iPhone X Cererea eMAG

Din pacate n-au fost oferite si date privind vanzarile noului smartphone Apple la eMAG, nici cate unitati ar fi in stocul magazinului, asa ca nu avem o imagine foarte clara cu privire la cerere. Exista diverse estimari privind stocurile alocate Romaniei pentru lansarea iPhone X, de la cateva sute la cateva mii, insa e mai mult ca sigur ca eMAG a vandut deja cel putin cateva sute de telefoane noi ale Apple in ultima saptamana.

Avand in vedere ca la cel mai mare magazin online din Romania exista cerere de 5 ori mai mare decat oferta pentru acest telefon, este usor de inteles de ce la operatori n-ari fi la fel. De la Orange, Vodafone, sau Telekom e imposibil de obtinut informatii cu privire la cerere, insa e foarte posibil ca si acolo sa existe clienti extrem de interesati de telefoanul Apple, dar care sa nu-l poata cumpara din cauza cererii mici.

In mod paradoxal, aceasta cerere foarte mare a generat si putina bisnita pe eMAG, un partener din Marketplace incercand sa vanda in aceasta pagina noul model de smartphone la pret aproape dublu fata de cel normal.