Noi Probleme cu Ecranul Google Pixel 2 descoperite

Google Pixel 2 are noi probleme descoperite cu ecranul folosit de catre compania Google, acestea parand sa fie descoperire fara oprire.

Se pare ca Google Pixel 2 pur si simplu nu poate scapa de problemele care-i afecteaza ecranul in momentul de fata, sau cel putin asta pare sa fie situatia. Dupa problemele cu burn-in, problemele cu unitatile livrate fara Android, poblemele cu ecranele care licaresc, sau care raman fara stratul oleofobic, iata ca azi a aparut o alta problema cu ecranele.

Mai exact, unele unitati ale Google Pixel 2 livrate catre clienti nu percep atingerile facute pe marginile ecranului, iar clipul video de mai jos demonstreaza foarte bine asta. Este nevoie de aplicarea unei presiuni mari pe respectiva portiune din ecran pentru ca telefonul sa perceapa macar o mica atingere, iar asta inseamna ca acolo interactiunea va fi aproape imposibila.

Cei de la Google spun ca problema este una software si are legatura cu sistemul care permite strangerea marginilor pentru a activa Google Assistant pentru utilizare. Se pare ca Android-ul din Google Pixel 2 ignora prea mult apasarile facute pe acele margini, compania afirmand ca va rezolva problema printr-o actualizare ulterioara a sistemului de operare.

Intre timp, toti cei care au cumparat un Google Pixel 2 de la compania Google sunt obligati sa ramana fara functionalitatea oferita de catre acest sistem deoarece o solutie imediata nu exista.