iPhone X – Imposibil de Stricat cu Incarcatoare Contrafacute ?

iPhone X ar putea fi primul telefon al companiei Apple care are protectie ridicata la scurtcircuitare, deci incarcatoarele contrafacute nu l-ar putea afecta.

iPhone X ar putea fi imposibil de stricat cu incarcatoare contrafacute, in contrast cu ceea ce se intampla in momentul de fata cu cam orice alt model al iPhone vandut de catre cei din Cupertino. Stiti deja ca Apple a lansat foarte multe avertismente cu privire la folosirea incarcatoarelor contrafacute cu telefoanele sale, compania spunand ca ele pot strica dispozitivele, ori total, ori doar bateria, ori in cazuri extreme putem fi electrocutati.

S-ar parea totusi ca aceasta problema nu ar afecta si iPhone X, noul telefon al companiei Apple avand o protectie extrem de buna la supratensiune, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos. Acolo vedem un USB killer, adica un dispozitiv USB care poate scurtcircuita aproape orice dispozitiv electronic la care il putem conecta, exceptie facand telefoanele companiei Samsung, cele ale Google si acum iPhone X.

iPhone X este Imposibil de Stricat cu Incarcatoare Contrafacute ?

Daca iPhone 8 e distrus prin scurtcircuitare de catre acest USB killer, iPhone X nu arata nici macar un semn ca ar fi deranjat de conectarea sa la portul sau Lightning folosind un adaptor. Partea si mai interesanta, spre deosebire de telefoanele Samsung, este ca acest USB killer nici macar nu emite vreo scanteie cand e conectat cu un interpus, semn ca nici macar nu poate transmite curent spre telefonul Apple.

Asta sugereaza faptul ca iPhone X ar fi extrem de bine protejat impotriva scurtcircuitarii, iar incarcatoarele contrafacute ar putea avea in sfarsit un adversar pe masura. Desigur ca e nevoie de mai multe teste cu incarcatoare de calitate foarte proasta, insa pana atunci putem spera ca Apple protejeaza bine telefonul sau foarte scump impotriva problemelor de acest gen, desi nu o face pentru alte modele.

Desigur ca asta nu inseamna ca ar trebui sa va incarcati noul telefon iPhone X cu altceva decat incarcatoarele Apple, sau cele certificate, asa ca nu testatia ceasta protectie pentru a nu regreta.