iOS 11.2 beta 3 iti Explica de ce nu Poti Dezactiva Wi-Fi si Bluetooth

iOS 11.2 beta 3 vine cu o explicatie in Control Center pentru motivele din cauza carora nu putem dezactiva Wi-Fi si Bluetooth prin toggle-urile dedicate.

iOS 11.2 beta 3 vine in sfarsit cu o explicatie pentru, poate, cea mai proasta schimbare implementata de catre compania Apple in iOS 11 pana in momentul de fata. Vorbesc despre faptul ca prin Control Center nu mai putem dezactiva Wi-Fi si Bluetooth folosind toggle-urile dedicate ci doar ne deconectam de la retele Wi-Fi si accesorii dedicate.

Deconectarea de la acestea este valabila pana in ziua urmatoare la ora 05:00 dimineata, pentru ca nu-i asa, cine n-ar vrea sa fie trezit la ora respectiva cu notificari, in afara de inginerii stupizi de la Apple ? Bun, pentru ca lumea a inceput sa se planga, mult, Apple a facut o schimbare si v-ati fi gandit ca a readus functionalitatea normala inapoi, nou ?

Ei bine, nu, persistand in prostie, Apple a implementat acum o explicatie trista pentru motivul din cauza caruia nu permite dezactivarea Wi-Fi si Bluetooth din Control Center. Puteti vedea mai jos mesajul de alerta pe care Apple il afiseaza in Control Center, compania spunand ca nu dezactiveaza serviciile deoarece ele sunt disponibile pentru altele ca AirDrp, personal HotSPot, etc.

Desigur ca nu toata lumea le vrea permanent active, dar companiei Apple nu-i pasa, asa ca acum a schimbat si iconitele toggle-urilor, acestea devenind albe cand suntem deconectati. Practic toggle-urile sunt albastre cand suntem conectati la ceva, albe cand suntem deconectati si decolorate cand serviciile sunt complet dezactivate.

Si cu aceasta schimbare Apple a rezolvat problema plangerilor utilizatorilor, sau…. poate ca nu ?

iOS 11.2 beta 3 wi-fi bluetooth