Black Friday 2017 eMAG – Lista Produselor cu Reduceri

Black Friday 2017 la eMAG are ghidul de cumparaturi publicat si in el avem lista de reduceri pentru produsele care vor face parte din promotie.

Astazi cei de la eMAG au publicat in aceasta pagina ghidul de cumparaturi pentru Black Friday 2017, iar multumita lui aflam si lista intreaga de categorii de produse care vor avea reduceri. Da, la fel ca in fiecare an, cei de la eMAG anunta in avans pentru ce fel de produse vor avea reduceri cu ocazia evenimentului Black Friday 2017, astfel ca stiti in avans daca un produs dintr-o categorie dorita de voi va fi la promotie.

Black Friday 2017 eMAG a avut inca de ieri anuntate stocurile pentru produsele cele mai importante care vor face parte din oferta pentru clienti, nu mai putin de 2 milioane fiind pregatite. Cei de la eMAG sustin ca vom avea redueri de pana la 80% pentru aceste 2 milioane de produse in cadrul evenimentului, insa desigur ca totul depinde de stocurile vor sunt limitate, asa cum se intampla in fiecare an.

Pentru aceasta editie a Black Friday 2017 vorbim despre aproape toate categoriile de produse din cadrul magazinului online care pot fi cumparate la pret promotional. Am fost anuntati inca de ieri ca eMAG impreuna cu 4000 de parteneri au pregatit toate aceste produse, magazinul spunand ca a negociat timp de 10 luni cu diversi parteneri pentru a putea avea pregatita aceasta oferta promotionala pentru noi.

Black Friday 2017 eMAG – Lista produselor cu reduceri, pe categorii

Black Friday 2017 eMAG lista produse reduceri

Inca de ieri stiam care sunt categoriile principale de produse pentru care eMAG va avea reduceri foarte bune in cadrul Black Friday 2017, iar acum avem si lista completa a categoriilor. Puteti vedea in imaginea de mai sus, din ghdul de cumparaturi din aceasta pagina, care sunt toate categoriile de produse pentru care cei de la eMAG vor avea promotii in cadrul campaniei Black Friday 2017, separat de ofertele speciale pe care le voi prezenta mai tarziu.

Black Friday 2017 eMAG are mai jos lista de produse cu reduceri care a fost anuntata ieri de catre magazin :

Conform celor de la eMAG, toate aceste produse s-ar afla in momentul de fata in depozitul lor central din Bucuresti si ar urma sa fie expediate catre diverse zone din tara. Magazinul si-a propuns un termen extrem de indraznet pentru livrarea comenzilor facute in cadrul Black Friday 2017, insa despre asta voi vorbi mai tarziu pentru ca sunt multe de spus si e bine sa stiti ceea ce urmeaza sa primiti.

Plata cu cardul asigura achizitiile rapide ?

Black Friday 2017 eMAG lista reduceri produse

eMAG recomanda ca pentru Black Friday 2017 oamenii sa faca achizitii cu cardul, chiar si in ghidul de cumparaturi din aceasta pagina. Plata cu cardul este cea mai simpla si mai rapida metoda de a comanda ceva online, iar asta iti ofera si eliberarea de a mai fi nevoiti sa aveti bani la voi in momentul in care vine curierul cu comanda, desi firmele de curierat au cam inceput sa ofere POS-uri la curieri.

Pentru cei de la eMAG, plata cu cardul de Black Friday 2017 inseamna intrarea imediata a banilor in conturi si folosirea pentru operatiunile zilnice, iar clienti e scutit de ceva in plus. Totusi, fie ca faceti plata cu cardul, fie ca alegeti alta metoda de plata, in momentul in care plasati produsele in cos si initiati procedura de comanda, ele sunt rezervate, asa ca nu pierdeti nimic, indiferent ce se intampla.

Pentru a fi la curent cu toate reducerile pentru Black Friday 2017 eMAG, va recomand sa urmariti iDevice.ro zilele acestea, insa veti vedea si promotii de la celelalte magazine online.

4 COMENTARII

  1. Ma uit de 1 luna la ceva tableta Apple si un SSD de 2,5… sunt curios cat vor fi preturile finale “reduse” avand in vedere ca deja au inceput sa creasca. Am prins acum 2 ani iPad Mini la 699ron; oferta beton chiar si acum.