iOS 11.2 beta 3 – Schimbarea Ciudata pe iPhone X

iPhone X are parte de o schimbare stupida in iOS 11.2 beta 3, inginerii companiei Apple uimind cu modul in care gandesc unele noutati implementate.

iOS 11.2 beta 3 aduce o schimbare foarte ciudata pe iPhone X, compania Apple incercand sa ne arate ca poate implementa lucruri si mai stupide in interfata. Mai exact, incepand cu iOS 11.2 beta 3, compania Apple a daugat in partea dreapta sus a ecranului, o noua dunga ce ar trebui sa semnifice ca de acolo poate fi activat Control Center.

Nu era suficient ca iconitele sunt inghestuite si nu mai vedem suficient de multe informatii, cum ar fi procentajul bateriei, acum iOS 11.2 beta 3 afiseaza si o bara stupida sub iconitele existente. Ma uit la imaginea de mai jos si nu pot sa-mi imaginez ce geniu din cadrul Apple a gandit ca asa ceva ar arata bine in interfata iPhone X in acest moment.

Mai mult decat atat, nu pot sa-mi imaginez care dintre sefii geniului a fost atat de destept incat sa aprobe o asemenea modificare pentru iOS 11.2 beta 3 pentru iPhone X. E greu de spus daca aceasta schimbare stupida va ramane in versiunea finala a iOS 11.2, insa se pare ca la Apple inginerii si-au facut o misiune din a implementa cat mai multe schimbari stupide, poate pentru a atrage atentia de la adevaratele probleme.

iOS 11.2 beta 3 iPhone X