iPhone 8 Plus – Incarcarea Wireless e mai Inceata decat cea standard

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au un sistem de incarcare wireless care este complet inutil, iata de ce e recomandabil sa nu-l folosesti.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au durata de incarcare a bateriei comparata cu diverse tipuri de incarcatoare pentru a ni se arata care este cel mai rapid mod de a face asta. Veti vedea in imaginea de mai jos cum se compara incarcarea standard cu cea wireless din iOS 11.1.1, din iOS 11.2 beta 3 si incarcarea rapida oferita de un incarcator de 29W.

Desigur ca aceasta din urma este cea mai rapida, ea incarcand complet bateria unui iPhone 8 Plus in doua ore, aceeasi perioada fiind necesara si pentru un iPhone X deoarece telefoanele au baterii de aceeasi capacitate. Incarcarea standard cade pe pozitia a doua, ea incarcand telefonul in proportie de 80%.

Incarcarea wireless din iOS 11.2 reuseste sa incarce iPhone 8 Plus pana la aproximativ 48% in 2 ore, in timp ce incarcarea wireless din iOS 11.1.x incarca bateria pana la 40%. Practic, diferenta intre incarcarea wireless standard si cea de 7.5W este infima, ambele fiind mai incete decat incarcarea cu incarcatorul din cutie.

Practic, a-ti incarca telefonul iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X folosind un incarcator wireless este doar o “fita” pentru ca utilitate reala nu exista. Din moment ce incarcarea wireless e mai inceata decat incarcarea cu incarcatorul din cutia telefonului, nu prea are logica includerea sa in telefoanele Apple de anul acesta, in afara idee de a mai bifa o functie care nu exista.

In contrast, telefoanele Android premium au sisteme de incarcare wireless rapida, superioara celei oferite de catre Apple.

dureaza incarcare baterie iPhone 8

13 COMENTARII

  1. Este curios că Apple nu a reușit să facă un sistem de încărcare rapidă wireless, în timp ce concurența a reușit. Poate la următorul iPhone…

  2. De ce sa iti ofere apple toate tehnologia din ziua de azi cand e mult mai simplu sa iti ofere in fiecare an cate putin comparand telefoanele android ca in general aici se vede tehnologia indiferent de firma, si sa vanda in fiecare an zeci de milioane de bucati si cu modificari de design infime ba o camera rotita ba un oled dupa nu stiu cat timp a venit si apple cu ecranul ala smecher ?????si dupa sar cacanarii aia mititei sa zica ca apple este copiata ??fiecare isi cumpara ce vrea si cu ce are ..nu mai mancati rahatel ca apple e mai buna ca nu stiu cine ca e apa si pamant de cand a murit S.J . Asta e realitatea au facut din ios un android asa cum era el acum 2-3 ani pana sa se stabilizeze si cel putin oreo chiar arata bine si se misca impecabil dar tot cu fisurile clasice pentru ca e un sistem deschis. Apple ofera acum ce altii deja au testat de mult pe telefoane mult mai ieftine dar in premiera pentru ei nu pentru toata lumea ???sa fim seriosi tim giolgau nu va fi niciodata ce a fost S.J .

  3. zaone … ai auzit stirea … O adolescentă a murit după ce s-a electrocutat în somn cu cablul de încărcare de la iPhone 6. ??? e de pe sportpunctro si nu stiu cat de adevarate sunt stirile de acolo

  4. Apai e acceptabila cea stock :)) nu dau 500 lei sa mi l incarc cu 30 minute – 1 ora mai repede , ca oricum il tin toata noaptea la incarcat

  5. Saracii se grabeste la servici prin frig…deaia le trebuie incarcare rapida sa nu intarzie…si baterie sa reziste la frig:-)…bogatii nu se grabeste ca nu se duce la serviciuri…si se duce la cald cu mashinele 🙂

  6. Îmi place că mereu când spun ceva de obositul ăla de SRB, nu mi se aprobă comentariul pentru a fi aprobat.
    Deci zaone cred că ești la fel de obosit ca și acel Srb, prietenu-l tău sau poate că ești chiar tu!

  7. În general sunt de acord ca încărcarea wireless este o fiță exceptând o situație, atunci când ai și un apple watch. Eu mi-am luat de curând un apple watch series 3 și chiar mi-ar place sa am un pad wireless care să le incarce pe amândouă simultan noapte când ma pun la somn. Ar fi chiar practic pentru mine sa le pun pe amândouă pe același pad seara când ma culc iar dimineața să le găsesc încărcate!