iPhone X – Reduceri mari Asteptate de Black Friday

Black Friday este asteptat cu reduceri la iPhone X, iar unele zvonuri spun ca ele vor fi mari pentru cei care vor sa cumpere telefonul companiei Apple.

Cu ocazia Black Friday sunt asteptate reduceri mari la iPhone X, sau cel putin asta dau de inteles analistii care afirma ca telefonul companiei Apple va fi vandut cu preturi reduse in strainatate. In Romania puteti cumpara telefonul din aceasta pagina, mi-e foarte greu sa cred vor fi disponibile reduceri mari pentru produsul companiei Apple in cursul zilei de vineri.

In Romania iPhone X este aproape imposibil de cumparat, cererea la eMAG fiind de 5 la 1 in comparatie cu oferta, magazinul anuntand ca de Black Friday nu va avea reduceri pentru acest model. CEO-ul magazonului ar dori sa aiba parte de suficiente telefoane pentru a acoperi cererea existenta la magazin, asa ca de reduceri cel mai probabil nu va fi vorba.

In alte tari exista totusi sperante mari cu privire la vanzarea iPhone X la reducere si cu siguranta vor exista magazine care de Black Friday vor vinde telefonul la preturi mai mici decat cele standard. Desigur ca nu se stie exact ce fel de promotii vor fi foerite, dar e posibil ca macar 10% din pretul telefonului sa fie “sters” de unele magazine din strainatate.

iPhone X – reduceri mari asteptate de Black Friday

Black Friday in Romania ar putea avea reduceri false la iPhone X in unele magazine, adica preturi crescute peste cele standard doar pentru a fi aplicata o reduere “de ochii lumii”. Indiferent ce magazin din Romania ar face asta, stocurile sunt practic inexistente, deci indifrent de pret, e putin probabil sa fie livrat ceva catre persoanele care se vor lasa pacalie de falsele reduceri.

iPhone X face parte din noua categorie de produse Apple si este extrem de cautat, asa ca in mod normal n-ar trebui sa intre in randul produselor cu reduceri de Black Friday. Nici macar Apple nu va avea reduceri la acest model in magazinul sau online, asa cum se intampla in fiecare an cu produsele noi, asa ca nu va ganditi ca in Apple Store le veti vedea.

Acestea fiind spuse, daca veti dori sa va bucurati de reduceri pentru iPhone X, va trebui sa steptati pana, cel mai devreme, de Craciun, pentru ca de Black Friday e putin probabil sa aveti noroc.

Black Friday reduceri iPhone X