Black Friday 2017 eMAG – Modelul de iPhone cu REDUCERE MARE

eMAG a anuntat ce iPhone are reducere foarte mare de Black Friday 2017 in cadrul magazinului sau online, pastrand traditia anilor trecuti cand a oferit aceste reduceri.

eMAG a anuntat in aceasta seara si modelul de iPhone care are reducere mare pentru Black Friday 2017, asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, inainte ca reducerile sa inceapa in aceasta pagina. Spre deosebire de alti ani, totusi, reducerea de anul acesta nu este una chiar atat de mare, Black Friday 2017 eMAG aducandu-ne un model nu tocmai vechi al iPhone, dar cu o reducere ceva mai mare decat dorea lumea.

Puteti vedea mai jos ce model al iPhone este oferit cu reducere mare in cadrul eMAG Black Friday 2017, iar eu cred ca se putea gasi un model mai vechi care sa aiba o reducere mai mare. Pe de alta parte pentru Black Friday 2017 eMAG s-a gasit un model mai nou de telefon Huawei care sa fie disponibil cu reducere foarte buna si in stoc mai mare decat in cazul telefonului iPhone.

Separat de aceste reduceri pentru Black Friday 2017 eMAG, maia vem si altele foarte bune, inclusiv la un model de SSD care este vandut la un pret excelent incepand de maine dimineata. Exista desigur si alte reduceri la televizoare, procesoare si multe alte produse care au promotii foarte bune pentru Black Friday 2017 la eMAG, deci aveti ce sa cumparati.

Black Friday 2017 eMAG – Modelul de iPhone cu REDUCERE MARE

Desi n-avem noroc la iPhone cu reducere mare la eMAG de Black Friday 2017, desi catalogul de reduceri ne-ar putea surprinde, avem totusi o placa video cu un pret bun, dar si un procesl intel. Monitorul LED este deasemenea o optiune foarte interesanta pentru multi dintre cei care cauta promotii de Black Friday 2017 eMAG, asa ca merita avut in vedere.

Iata care sunt, probabil, ultimele mega reduceri pentru Black Friday 2017 la eMAG, ce vor fi disponibile de maine dimineata.

Avand in vedere ca pana acum am vazut doar oferte pe care eMAG a vrut sa ni le dezvaluie, e posibil ca in catalogul de reduceri sa gasim si alte promotii foarte bune pentru. Cu siguranta vor fi si telefoane Samsung Galaxy S8 si Note 8 cu promotii bune, dar nici iPhone 8 nu cred ca va lipsi din promotia eMAG Black Friday 2017 de anul acesta.

Black Friday 2017 eMAG iPhone reducere uriasa