Black Friday 2017 – Telefoane cu Reducere la eMAG

eMAG are reduceri la telefoane de Black Friday 2017, promotiile fiind bune la telefoane iPhone, Samsung, Huawei, Sony, Motorola, LG si multe altele.

Pentru Black Friday 2017 avem la eMAG reduceri foarte interesante la telefoane mobile, presedintele magazinului anuntand ca vor fi peste 50.000 de modele de astfel de produse in oferta din aceasta pagina. Vorbim despre telefoane mobile iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG, Allview, Motorola, Sharp si de la multi alti producatori, oferta pentru eMAG Black Friday 2017 fiind foarte variata.

Primul model de telefon cu cel mai mic pret de pana acum a fost anuntat de catre eMAG astazi, acest model fiind oferit de Black Friday 2017 cu o reducere nesperat de mare. Desigur ca vor fi reduceri si la alte modele de telefoane ale companiei Samsung, reducerile cele mai bune fiind, desigur, la cele mai noi, care sunt si foarte cautate de catre clientii din tara noastra de Black Friday 2017 eMAG.

iPhone nu a fos deocamdata anuntat de catre eMAG ca avand vreo reducere masiva de Black Friday 2017, in contrast cu anii trecuti cand era macar un model cu o reducere uriasa. In ciuda acestui lucru, in aceasta pagina gasim telefoane iPhone cu reduceri de pana la 1000 de LEI, care vor ramane cel mai probabil neschimbate de Black Friday 2017 la eMAG, iPhone 8 si iPhone 8 Plus fiind deasemenea printre ele.

Black Friday 2017 – Telefoane cu Reducere la eMAG

Black Friday 2017 nu trece fara ca telefoanele Huawei sa aiba reduceri in aceasta pagina, ele fiind de pana la 1000 de LEI inainte de eveniment si e putin probabil sa scada maine dimineata. Avand in vedere ca reducerile sunt atat de bune acum la eMAG pentru evenimentul de reduceri, nu exista vreun motiv sa credem ca ele vor scadea pana maine.

eMAG a promis ca va avea reduceri de pana la 50% pentru cele 50.000 de telefoane pe care le-a pregatit pentru Black Friday 2017, asa ca vor exista cu siguranta promotii foarte bune. eMAG nu a dezamagit in vreun an cu reducerile la telefoane si cu siguranta nu va dezamagi nici cu ocazia Black Friday 2017, mai ales ca peste 6 milioane de romani asteapta sa-i vada promotiile din aceasta pagina.

Telefoanele pe care eMAG le va vinde cu reduceri in campania Black Friday 2017 vor fi disponibile maine dimineata, asa ca va recomand sa urmariti iDevice.ro cu mare atentie pentru a afla toate promotiile bune.

Black Friday 2017 Telefoane Reducere eMAG