Black Friday 2017 Fashion Days a Inceput deja!

Black Friday 2017 a inceput la Fashion Days in aceasta seara, magazinul online avand sute de mii de produse cu reduceri de pana la 90% in momentul de fata!

Black Friday 2017 Fashion Days a inceput deja in aceasta pagina, magazinul online anuntandu-si clientii ca pot beneficia de promotiile foarte bune care sunt disponibile. In momentul de fata cei de la Fashion Days deruleaza campania de Black Friday 2017 doar in aplicatia disponibila pentru pentru clientii din Romania, deci nu si prin intermediul website-ului.

Avand in vedere aceasta politica a celor de la Fashion Days, va trebui sa asteptati pana cand se da drumul reducerilor si pe website pentru a vedea ce promotii interesante au pregatite pentru Black Friday 2017. Conform magazinului, in urmatoarele ore ar trebui sa devina disponibile reducerile si online, iar daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca in jurul orei 10 vor fi oferite.

Fashion Days este cel mai mare magazin online de fashion din Romania, iar reducerile de Black Friday 2017 din aceasta pagina sunt asteptate de milioane de romani. Puteti sa descarcati aplicatia Fashion Days din AppStore, iar cu ajutorul link-urile de mai sus puteti accesa imediat reducerile pentru Black Friday 2017 care sunt disponibile in momentul de fata in magazin.

Black Friday 2017 Fashion Days a Inceput deja!

Pana la urma a fost lansat Black Friday 2017 si in website, reducerile de pana la 90% fiind disponibile si in versiunea web pentru cei interesati. Vorbim despre o gama foarte variata de produse de la cele mai mari branduri din lume, Fashion Days avand de Black Friday 2017 obiecte de imbracaminte, incaltaminte si accesorii la preturi excelente.

In aceasta pagina din website-ul Fashion Days veti gasi de Black Friday 2017 reduceri la brand-urile : Burberry, Valentino, Versace 19.69, Jimmy Choo, Rado. Special pentru această campanie, au fost făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genti și accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

Black Friday 2017 Fashion Days inceput