Prima Pagina iPhone X iPhone X in topul Inovatiilor pentru Anul 2017

iPhone X in topul Inovatiilor pentru Anul 2017

iPhone X este numit drept una dintre cele mai mari inovatii ale anului 2017 de catre TIME Magazine, una dintre cele mai cunoscute publicatii de pe planeta.

iPhone X este una dintre cele mai mari inovatii ale anului 2017, conform celor de la TIME Magazin, ei publicand astazi lista produselor electronice avute in vedere. Nominalizarea a fost facuta impreuna cu un interviu pe care Jony Ive l-a acordat revistei, el vorbind despre design-ul noului telefon si provocarile pe care le-a avut compania Apple cu el.

Conform lui Jony Ive, iPhone X reprezinta o schimbare majora in design si functionalitate pentru seria de telefoane iPhone ale companiei Apple, generand probleme extraordinar de complexe. Conform lui Jony Ive, echipa de design s-a inspirat si din design-urile vechilor modele ale iPhone, astfel ca iPhone X a avut multe probleme rezolvate prin inspiratie din trecut.

“Paying attention to what’s happened historically actually helps give you some faith that you are going to find a solution,” says Ive, a soft-spoken 50-year-old Englishman. “Faith isn’t a surrogate for engineering competence, but it can certainly help fuel the belief that you’re going to find a solution. And that’s important.”

Mai mult decat atat, Jony Ive sustine ca echipa sa este foarte atenta la detaliile produsului pe care il dezvolta, iar ca exemplu este dat ecranul care este integrat in structura de otel inoxidabil. Desigur ca vorbim aici despre decizii care sunt luate avand in vedere si costurile de productie pentru produsele pe care cei de la Apple le produc, iPhone X fiind totusi foarte scump.

“There are certain things that you’re very conscious of as a user, and other things that you’re aware of but subconsciously. Perhaps the subconscious example is just the nature of the way the iPhone X’s display is integrated into the stainless steel and glass body.”

In ciuda pretului mare pe care iPhone X il are, iata ca totusi este considerat a fi una dintre marile inovatii ale anului 2017, TIME punand accentul pe eliminarea butonului Home si pe camera TrueDepth cu recunoastere faciala. Decupajul este trecut cu vederea in fata acestor inovatii implementate de catre compania Apple, telefonul fiind privit ca un real succes.

iPhone X top inovatii 2017

 • Fasocle Tranchil

  Yeah!

 • V.P

  Merita !!

 • preocupatu

  Ce are in plus frate fata de s8?cateva sute de dolari eventual 😂

 • Srb Srb

  Logic. Bravo Apple

 • Srb Srb

  Superb

 • Srb Srb

  multe, vechitura ta este depasita…iar S9 pare un S8 descult

 • Lazu

  Nu mai compara tu iphone cu samsung … nu vezi ca un iphone cu 2-3 gb ram e mai rapid cu 2 minute si ceva decat un s8/note8 cu 6 ram sau cat are ??????? Comentarii aiurea

 • Fasocle Tranchil

  Lasa ca vine Viorica si ne expune acum o teorie, pe care a aflat-o la o coada, la mici, la Cocosatul. Ca-s ieftini!

 • nelu

  Time magazine din ce țară este ?

 • Avem actualizare pentru iPhone X, 11.1.2

 • BurN®

  Unde e cocoșatul ca vreau și eu mici ieftini? :)))

 • Viorel Predatorul

  Se vede cine știe unde sunt mici ieftini 🙂 Fasolea și micii – combinația Tranchilizantă… Nu știam de ce pute când apari tu pe aici…

 • Fasocle Tranchil

  Viorica, te concentrezi si tu la o gluma din secolul asta? Asta e rasuflata, infantila.