Prima Pagina iPhone X iPhone X in topul Inovatiilor pentru Anul 2017

iPhone X in topul Inovatiilor pentru Anul 2017

iPhone X este numit drept una dintre cele mai mari inovatii ale anului 2017 de catre TIME Magazine, una dintre cele mai cunoscute publicatii de pe planeta.

9

iPhone X este una dintre cele mai mari inovatii ale anului 2017, conform celor de la TIME Magazin, ei publicand astazi lista produselor electronice avute in vedere. Nominalizarea a fost facuta impreuna cu un interviu pe care Jony Ive l-a acordat revistei, el vorbind despre design-ul noului telefon si provocarile pe care le-a avut compania Apple cu el.

Conform lui Jony Ive, iPhone X reprezinta o schimbare majora in design si functionalitate pentru seria de telefoane iPhone ale companiei Apple, generand probleme extraordinar de complexe. Conform lui Jony Ive, echipa de design s-a inspirat si din design-urile vechilor modele ale iPhone, astfel ca iPhone X a avut multe probleme rezolvate prin inspiratie din trecut.

“Paying attention to what’s happened historically actually helps give you some faith that you are going to find a solution,” says Ive, a soft-spoken 50-year-old Englishman. “Faith isn’t a surrogate for engineering competence, but it can certainly help fuel the belief that you’re going to find a solution. And that’s important.”

Mai mult decat atat, Jony Ive sustine ca echipa sa este foarte atenta la detaliile produsului pe care il dezvolta, iar ca exemplu este dat ecranul care este integrat in structura de otel inoxidabil. Desigur ca vorbim aici despre decizii care sunt luate avand in vedere si costurile de productie pentru produsele pe care cei de la Apple le produc, iPhone X fiind totusi foarte scump.

“There are certain things that you’re very conscious of as a user, and other things that you’re aware of but subconsciously. Perhaps the subconscious example is just the nature of the way the iPhone X’s display is integrated into the stainless steel and glass body.”

In ciuda pretului mare pe care iPhone X il are, iata ca totusi este considerat a fi una dintre marile inovatii ale anului 2017, TIME punand accentul pe eliminarea butonului Home si pe camera TrueDepth cu recunoastere faciala. Decupajul este trecut cu vederea in fata acestor inovatii implementate de catre compania Apple, telefonul fiind privit ca un real succes.

iPhone X top inovatii 2017

SURSATIME
Articolul anteriorIrlanda nu prea vrea sa Colecteze Taxe de la Apple
Urmatorul articolBlack Friday 2017 – Telefoane cu Reducere la eMAG
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.