Black Friday 2017: Televizoare cu Reduceri la eMAG

Black Friday 2017 are televizoare cu reduceri foarte mari la eMAG pentru clientii din Romania, preturile incepand de la doar 400 de LEI pentru cei interesati.

Black Friday 2017 sta sa inceapa la eMAG, in aceasta pagina urmand a fi disponibile toate reducerile pe care magazinul online le va avea disponibile pentru cei interesati incepand de dimineata. Intre timp, presedintele Iulian Stanciu ne-a spus ca pentru eMAG Black Friday 2017 magazinul va avea in stoc 50.000 de televizoare cu reduceri extrem de bune pentru Romania.

Stim deja ca acest model de televizor este disponibil pentru Black Friday 2017 eMAG cu pret de doar 400 de LEI maine dimineata, promotia fiind una cu mult peste asteptarile oricui. Totusi, acesta este doar unul dintre televizoarele pe care le vom vedea disponibile cu reduceri foarte bune cu ocazia Black Friday 2017 la magazinul eMAG, pentru ca lista va fi mult mai mare.

In momentul de fata exista in aceasta pagina sute de modele de televizoare pe care cei de la eMAG le vand cu reduceri de pana la 10.000 de LEI inainte de Black Friday 2017. Practic, chiar si inainte de Black Friday eMAG exista reduceri de pana la 50% pentru televizoare, insa ele urmeaza sa creasca pana la 80% pentru unele dintre modelele existente.

Black Friday 2017: Televizoare cu Reduceri la eMAG

Black Friday 2017 eMAG este momentul perfect pentru a cumpara un televizor foarte bun, fie ca este vorba despre cele ale Sony, Samsung, LG, Phillips, Allview, Sharp, sau ale oricarui alt producator. Cei de la eMAG n-au anuntat inca decat un singur model de televizor care va avea reduceri foarte mari de Black Friday 2017, insa avand in vedere stocul pregatit, sigur vor fi multe altele foarte ieftine.

Imi este imposibil sa cred ca avand un stoc atat de mare, cei de la eMAG vor avea de Black Friday 2017 doar un singur televizor cu reducere atat de mare disponibila. As spune ca vor exista foarte multe modele de televizoare cu reduceri de pana la 80%, asa ca va recomand sa urmariti toate promotiile din aceasta pagina pentru a descoperi reducerile care merita.

Black Friday 2017 televizoare emag reduceri