Aplicatia eMAG – Black Friday 2017 incepe mai Devreme ?

Aplicatia eMAG va oferi acces prioritar la reduceri de Black Friday 2017 ? Iata ce trebuie sa stii despre inceputul reducerilor eMAG Black Friday!

Aplicatia eMAG este recomandata de catre magazinul online drept cea mai buna solutie pentru a cumpara produsele care vor fi disponibile la reducerile de Black Friday 2017 din aceasta pagina. Magazinul o recomanda si pentru ca va anunta lumea cand incepe evenimentul printr-o notificare push, dar v-am spus ca avand in vedere numarul mare de utilizatori, nu toata lumea va fi anuntata la timp si nu toti vor prinde reducerile.

In anii trecuti au circulat unele teorii care spuneau ca eMAG Black Friday 2017 va incepe mai repede in aplicatia magazinului online decat in cadrul website-ului. Realitatea este ca eMAG da drumul in acelasi timp la reducerile de Black Friday 2017, iar atat in cazul website-ului, cat si in cazul aplicatiei exista sanse mari sa apara blocaje cand vreti sa vedeti listele de reduceri, sau sa comandati.

Black Friday 2017 eMAG nu va oferi acces prioritar in aplicatia magazinului in detrimentul desktop-ului, dupa cum stiti deja, iar in ea e mai greu de gasit ceva decat in website, sau cel putin asa e parerea mea. Cel mai simplu mod de a cumpara produsele dorite, in special cele cu promotii foarte bune, este sa urmariti iDevice.ro pentru a fi directionati rapid catre produsele cu acele reduceri foarte bune de Black Friday 2017.

Aplicatia eMAG – Black Friday 2017 incepe mai Devreme ?

eMAG Black Friday va incepe la fel pentru toata lumea si v-am spus intr-un articol anterior ca incepand cu ora 06:50 ar trebui sa fie disponibile reducerile in aceasta pagina. Desigur ca in primele minute vor exista blocaje pentru infrastructura eMAG, atat in website, cat si in aplicatie, pentru ca de Black Friday 2017 ambele functioneaza din niste servere.

Cand intra sute de mii de oameni simultan si acceseaza baza de date, vor aparea incetiniri, asa cum a anuntat si presedintele eMAG saptamana aceasta. Avand in vedere toate acestea, Black Friday 2017 eMAG va incepe cu greudate, ca de obicei insa in 10 – 15 minute se vor linisti lucrurile, dar majoritatea produelor foarte bune vor disparea din magazin.

Acestea fiind spuse, recomandarea mea este sa folositi toate mediile prin care puteti accesa ofertele eMAG pentru Black Friday 2017 pentru a fi siguri ca nu pierdeti nimic. Inainte sa inchei va recomand sa cititi si articolul cu primele 10 produse cu reduceri colosale pe care le va vinde eMAG.

aplicatia eMAG black friday 2017