iPhone X inspira aplicatii Bazate pe Face ID

iPhone X a fost lansat cu doar doua saptamani in urma de catre compania Apple, insa a generat interes enorm in randul clientilor din intreaga lume, asa cum era de asteptat, de altfel. Vorbim despre un telefon mobil pentru care lumea inca asteapa livrarea, dar pentru care dezvoltatorii deja incep sa faca aplicatii foarte interesante.

In clipurile video de mai jos puteti vedea cum poate fi utilizata camera TrueDepth a iPhone X pentru a urmari miscarile fetelor noastre si pentru a crea harti 3D ale lor. Un specialist in crearea de efecte 3D pentru filme a demonstrat cat de simul isi poate reproduce fata 3D folosind tehnologiile companiei Apple, el folosind inclusiv ARKit pentru a o realiza.

Ceea ce vedeti mai jos seamana foarte bine cu ceea ce a realizat compania Apple pentru demonstratie in cadrul conferintei in care a prezentat iPhone X. Practic, vorbim despre o recreare destul de fidela a fetei omului folosind Face ID, iar asa ne putem da seama cum ne vad aplicatiile pe care le folosim in viata de zi cu zi.

S-a spus ca Face ID le ofera aplicatiilor acces la informatii care le permit sa ne recreeze fata si multa lume s-a speriat cand a auzit asta. Realitatea este totusi ca incarcand atat de multe selfie-uri in cadrul diverselor aplicatii, acestea stiu deja foarte bine cum aratam noi si nu prea mai avem cu ce sa le uimim.