Ora CAND Incepe eMAG Black Friday 2017 ?

Ora cand incepe eMAG Black Friday 2017 ? Ora aleasa de eMAG pentru a da startul Black Friday 2017 va va forta sa va treziti cu noaptea in cap pentru reduceri.

Ora cand incepe eMAG Black Friday 2017 ? Sunt sigur ca foarte multi dintre voi ati dori sa stiti de cand veti putea efectiv sa cumparati produsele pe care cei de la eMAG le vor avea de Black Friday 2017 in aceasta pagina. V-am spus deja ca eMAG Black Friday 2017 incepe pe 17 noiembrie, deci deja stiti asta, insa ceea ce nu s-a spus pana acum este ora de la care va porni totul.

In cadrul conferintei de presa de luni, seful eMAG a evitat sa spuna ora cand incepe Black Friday 2017 la magazinul sau, insa asta nu inseamna ca nu putem sa ne dam seama din baza anilor trecuti. Anul trecut presedintele eMAG, Iulian Stanciu, a spus ca evenimentul de reduceri va incepe mai devreme, asa ca magazinul a pornit Black Friday eMAG la cu aproape 10 minute inainte de ora 07:00 si asta a luat prin surprindere multa lume.

Black Friday 2017 eMAG ar putea incepe la fel anul acesta undeva intre 06:50 si 07:00, magazinul anuntand anul trecut clientii prin intermediul unei notificari push trimisa prin aplicatie. Problema cu acest lucru, care se va intampla si anul acesta, este ca aplicatia are foarte multi abonati, iar notificarile nu vor ajunge in timp util la toata lumea, asa ca unii clienti ar putea pierde reducerile bune de la eMAG care vor fi disponibile in aceasta lista.

Ora CAND Incepe eMAG Black Friday 2017 ?

ora incepe emag black friday 2017

V-am spus deja ca eMAG Black Friday 2017 a inceput anul trecut cu putin inaintea orei 07:00 si cred ca anul acesta va fi exact aceeasi situatie, dar doar cei de la magazin stiu sigur ce se va intampla. Daca vreti sa fiti 100% siguri ca veti profita de reducerile care vor fi disponibile de la eMAG, atunci va recomand sa urmariti iDevice.ro dimineata.

Ora cand incepe Black Friday eMAG este influentata si de pregatirile magazinului, insa eu va spun ca in jur de 06:30 voi fi treaz pentru ca mai devreme e putin probaibl sa inceapa. Cei de la eMAG stiu cat de interesati sunt oamenii sa cumpere promotiile cele mai bune, dar stiu deasemenea ca majoritatea nu se trezesc atat de devreme, chiar si pentru Black Friday.

Chiar daca nu s-a spus oficial ora cand incepe eMAG Black Friday 2017, in aceasta lista, mai tarziu de 07:00 e putin probabil sa se intample, mai ales ca lumea pleaca la serviciu, scoala, etc, si nu prea are timp de cumparaturi. Daca vreti sa fiti “mai catolici decat Papa” si sa fiti 100% sigur ca nu ratati vreo reducere importanta de la eMAG, atunci puteti fi online dimineata incepand cu 06:00, dar s-ar putea sa va treziti degeaba.

Afla imediat cand incepe eMAG Black Friday 2017

V-am spus si mai sus ca puteti afla imediat ora cand incepe eMAG Black Friday 2017 daca urmariti iDevice.ro si va recomand sa instlati aplicatia iDevice.ro pentru a fi notificati imediat. Mai mult decat atat, va recomand sa va abonati si la sistemul de notificari desktop, iar atunci cand eMAG va da startul campaniei Black Friday 2017 veti afla in secunda urmatoare, si veti primi link-uri directe spre fiecare produs important in parte.

Stiti probabil din anii trecuti ca Black Friday eMAG genereaza probleme pentru website-ul magazinului, asa ca aici veti gasi link-uri directe spre fiecare produs pentru a il cumpara instant din aceasta lista. Acestea fiind spuse, in aceasta lista veti avea maine dimineata toate reducerile cand incepe eMAG Black Friday 2017 si veti putea cumpara imediat ce va intereseaza.