Ce Spun despre iPhone X Oamenii care nici macar nu l-au Atins

Parerile despre iPhone X ale oamenilor care nici macar n-au atins telefonul sunt atat de comice pe cat v-ati putea inchipui.

M-am amuzat in aceasta dimineata citind comentariile de aici unde multe persoane care nici macar n-au atins iPhone X au lansat comentarii in pagina produsului pus la vanzare. Vorbim despre un iPhone X care este foarte scump si pe care nu si-l permite chiar oricine, dar asta nu opreste romanul din a comenta fara sa stie.

Putini dintre cei care au lasat comenatrii negative in legatura cu iPhone X au si recunoscut ca nu au atins vreodata telefonul, insa din restul iti dai seama de realitate. Un om care nici macar nu l-a atins nu prea are ce sa spuna despre telefon, asa ca vorbeste despre ce a facut Samsung si de cat de scump este in raport cu alte telefoane mobile.

Ca sa fiu complet sincer m-am amuzat vazand atat de multe comentarii tipice pentru fanii Android, asa ca review-urile de aici nu prea sunt de luat in seama, in totalitate. Cred ca o filtrare mai buna ar fi utila pentru a oferi clientilor o relevanta mult mai mare pentru review-uri, dar desigur ca putini dintre cei care cumpara lasa si un review, asa ca trebuie sa apara ceva acolo, pana la urma.

Ca sa fiu sincer, e destul de comic sa citesti review-urile lasate pentru multe produse, iar cele pentru iPhone X nu fac exceptie.

iPhone X spun oameni

Articolul precedentSamsung Galaxy S9 – Performante Dubios de Slabe
Articolul următorBLACK FRIDAY 2017 – LIVE BLOG, REDUCERI BUNE IN TIMP REAL
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.