Ce Spun despre iPhone X Oamenii care nici macar nu l-au Atins

Parerile despre iPhone X ale oamenilor care nici macar n-au atins telefonul sunt atat de comice pe cat v-ati putea inchipui.

M-am amuzat in aceasta dimineata citind comentariile de aici unde multe persoane care nici macar n-au atins iPhone X au lansat comentarii in pagina produsului pus la vanzare. Vorbim despre un iPhone X care este foarte scump si pe care nu si-l permite chiar oricine, dar asta nu opreste romanul din a comenta fara sa stie.

Putini dintre cei care au lasat comenatrii negative in legatura cu iPhone X au si recunoscut ca nu au atins vreodata telefonul, insa din restul iti dai seama de realitate. Un om care nici macar nu l-a atins nu prea are ce sa spuna despre telefon, asa ca vorbeste despre ce a facut Samsung si de cat de scump este in raport cu alte telefoane mobile.

Ca sa fiu complet sincer m-am amuzat vazand atat de multe comentarii tipice pentru fanii Android, asa ca review-urile de aici nu prea sunt de luat in seama, in totalitate. Cred ca o filtrare mai buna ar fi utila pentru a oferi clientilor o relevanta mult mai mare pentru review-uri, dar desigur ca putini dintre cei care cumpara lasa si un review, asa ca trebuie sa apara ceva acolo, pana la urma.

Ca sa fiu sincer, e destul de comic sa citesti review-urile lasate pentru multe produse, iar cele pentru iPhone X nu fac exceptie.

iPhone X spun oameni

95 COMENTARII

  1. probabil pe acolo sunt si georgel viorica vp si restul ce se uita la pret, se uita in portofel, observa ca trebuia sa isi ia paine, si din cauza sentimentului pe care il au simt nevoia sa baga un comentariu

  2. Srb ar fi timpul să-ți faci un control. Ești ieșit din comun cu fanatismul tău fata de Apple. Asta e rău. Este ca o dependentă de alcool sau droguri. Sa crezi ca unii nu-și cumpara iPhone X doar Pt ca e scump ? Greșești. Eu nu-l cumpăr deși îmi permit și l-am testat pentru ca deși am bani nu sunt chiar atât de fanatic și prost încât sa arunc cu banii chiar pe orice mi se aruncă in față.

  3. Ha , niciunul nu a cumparat telefonul de la emag. Personaje care nu au ce face , sau au prea mult timp liber ( de obicei clasa de jos)

  4. Cred ca nu te califica nimic sa iti spui parerea despre comentariile celor nemultumiti de produs. Daca cineva este nemultumit de pret asta nu inseamna neaparat ca nu isi permite telefonul, ba dimpotriva omul este atat de istet incat isi da seama cand cineva isi bate jos de banii lui si ca poate investi in altceva ce poate sa aduca plus valoare investitiei sale. Asadar diversitatea opiniilor face ca un blog sau un site sa fie de valoare si nu opinia moderatorului direct impusa cititorilor si critica adusa acestora. Fii mai deschis domnule moderator si nu-l mai bloca pe cel care nu este de acord cu tine. Mai bine ai grija de cel ce JIGNESTE si nu-si asuma comentariile si se autointituleaza Srb si altii ca el, nefiind in stare sa isi dea numele. Domnule moderator impune cateva standarde de etica pe blog pentru a avea dialog decent si nu monolog de proasta calitate si multa marlanie de la cocalari repetenti. Respect pentru munca depusa prin redactarea articolelor! Sa auzim numai de bine. Florin.

  5. E adevărat că există oameni care tot timpul au ceva de reproșat oricând și oricui,de aici nefăcând excepție produsele electronice.In legătură cu iPhone x,deși nu îl dețin,m-am jucat cu el și dacă spun că nu îmi place la el o anumită chestie,nu înseamnă neapărat că nu îmi permit produsul respectiv.In partea cealaltă(cea a bogaților cu iPhone x),mi se pare o mârlănie fara margini sa constați că telefonul tau are anumite neajunsuri dar/pentru că ai dat 1000euro pe el,nu le împărtășești cu ceilalți,in schimb minți spunând că e perfect.

  6. agramatule 🙂
    auzi tu la el : ” simt nevoia sa BAGA un comentariu ”
    După ce ca ești prost ( asta e indubitabil| ), mai pui si frână

  7. Greșit,e vorba de cei din clasa de jos care dar care au timp sa fie frustrați și să arate asta pe net,de obicei ăștia sunt saracii fuduli.

  8. omule, ca esti orb nu este problema mea, dar macar nu te face de kkt..stiu ca te regasesti printre cei expusi de mine si simti nevoia sa te exprimi, dar o faci ca o maimuta

  9. Si uitati asa, am scos la iveala frustratii ce comenteaza pe net despre un produs ce nu il detin, este normal cand esti salariat normal sa dai atatia bani in loc sa iti cumperi o paine sau sa iti iei o casa doua..

  10. Asa naspa, cum este Iphone X, nu am auzit pe nimeni care sa fie nemiltumit si sa il vanda imediat…
    Asa este, lumea comenteaza fara sa stie exact cum se simte produsul in mana. Dupa lansare, toata pulimea era bucuroasa ca Apple si-a rupt gatul cu Iphone 8/8+ dar mai ales cu X-ul.
    Dupa ce a aparut X-ul, vocea lor este cat se poate de difuza, nu prea mai vezi asa multi experti cu crucea Apple in mana…
    Ce este foarte ciudat, este aceasta mentalitate falimentara. Daca nu iti permiti un telefon de 5.500lei, neaparat trebuie sa fie o teapa… ca si cand nu ar exista in lumea BMW sau Mercedes, toata lumea ar merge cu Logan.
    Cel mai bun raport calitate – pret este la Logan, insa nu toti suntem intereseati de acest lucru, mai sunt printre noi oameni care platesc pentru lucruri deosebite, iar asta este dreptul lor…
    Injectivele astea “oi proaste” “sclavii Apple” “brainless” “fanatici” “idioti”… mi se par niste supape pentru frustrarile unor oameni care nu prea gandesc corect!

  11. Foarte adevărat! Într-adevăr, este un telefon destul de scump și nu chiar oricine și-l poate permite. Și cred ca de aici vin și aceste frustrații din partea celor care nu și-l pot permite și uite așa, fără nici măcar sa atingă telefonul in realitate, încep sa își dea cu părerea despre cât de nasol este, despre cât de prost și nesigur este FaceID și multe altele. Deci hai sa nu ne mai dam cu părerea despre un produs pe care nu îl detinem sau nu l-am probat in viața reala, este de bun simt totuși.

  12. Ești total pe afara. Cine a spus ca iPhone X este perfect? Unde ai auzit tu așa ceva? Nu mai inventa scuze, nu este absolut nici o rusine sa nu-ți poți permite acest produs, cum nici eu nu-mi permit un Ferrari.

  13. Ai avut iPhone măcar o data in viața ta? Asta a fost “buba” la iPhone cam de când s-a inventat. Dacă te uiți și pe pagina Apple la toate iPhone-urile care se vând in momentul de fata, la temperaturile de operare, vei vedea ca toate funcționează in același interval de temperaturi. Deci iPhone X este la fel de bun sau la fel de prost ca și celelalte modele de pana acum.

  14. Mda… eu mi-l permit , l-am atins , dar nu-l vreau … nașpa de la decupaj pana la grosime , zici ca e S6 … la meniu , nu mai vb, porcărie fără home button + face id ( păcălit chiar și de un copil), + problemele citite pe aici , și eventual raportate de alții…. tot mai șmecher e iPhone 8…

  15. Nu înțeleg de ce simți nevoia să te legi de Viorel și alții. Pentru cultura ta (inexistentă, de altfel) nu intru pe eMAG, cu atât mai puțin să las comentarii la produsele care nu mă interesează.

  16. “Ca sa fiu complet sincer m-am amuzat vazand atat de multe comentarii tipice pentru fanii Android”

    Ce te mai amuză comentariile fanilor Android, dar nu le vezi pe alea ale fanaticilor Apple care de cele mai multe ori sunt agramați.
    De curiozitate, ce comentarii te-au amuzat ?

    Ia uite ce scriu fanaticii Apple, care nu te amuză:

    Marian, 1 nov 2017
    Salut,
    Este cel mai bun telefon. Personal nu l-am testat, dar am vazut pe youtube ca rezista la lovituri de ciocan. Am un iPhone 3GS, astept update la iOS 10.
    Chiar daca nu am bani sa-l cumpar, il recomand cu caldura.
    Sa tinem cont de faptul ca are sigla de mar muscat si insesamna ceva.
    Vorba aia, dai un ban dar stai in fata.”

  17. toti am vazut ce cultura ai si ce sensibil esti ca om, esti sub papuci
    Cand mai pleci de pe idevice suparat ca o muiere? Iti mai blocheaza femeia (mama sau nevasta) contul de idevice?!

  18. Florin ca te regasesti printre acei utilizatori nu trebuie sa te iei de cei ce te-au remarcat ca un lash..asta e, ai fost descoperit, mai bine zis, te-ai lasat descoperit

  19. e un user, ce nu detine, a vrut, dar a zis ca nu are banii si acum simte nevoia sa isi impuna creierului ca nu este un telefon bun si ca are bube ca sa nu ii simte lipsa prea mult

  20. tipic tie, tu esti cea mai slaba persoana si esti cea mai usoara persoana de pacalit…ala era un user ironic dar e prea mult pt tine
    Chiar trebuie sa fii putin infantil sa nu iti dai seama ca dupa ce a scris “rezista la lovituri de ciocan” sau “3GS asteapta ios10” ca acel user este de fapt androist ironic si glumet

  21. Pai cum sunt commenturi negative cu fani android care n au atins iPhone x, de parcă zici că daca ai atins iPhone x l ai atins pe Dumnezeu așa sunt și fani iPhone care n au atins și s8 note 8 sau LG g6 sau Motorola v30 sau opt..și scriu tot felul de cometuri negative..

  22. E adevărat,eu nu îmi pot permite iPhone x.Totusi,eu nu îmi doresc nici Ferrari.Tu poate ca nu spui de 8phone x ca e perfect,iar in cazul ala mesajul nu era pentru tine.Las-o mai moale cu sfaturile și respiră,nu toți își doresc iPhone x și crede-ma,daca am fi fata in față într-un anumit moment,telefonul pe care îl ai ar fi ultima chestie care m-ar interesa(important e ce esti,nu ce detii).

  23. Daca nu vrea femeia lui, fie ca este mama sau nevasta…viorel nu are dreptul…probabil din cauza asta incearca sa fie barbat pe aici…ca in viata reala este cainele altora

  24. Interesant! Srb, nu a venit cu nicio replica. :))
    Srb, pentru cultura ta generala. Apple a cam dat-o in bara cu iPhone 8 si iPhone X. FaceID-ul de la iPhone X, nu este atat de sigur pe cat se ateptau multi.

  25. Deci tu nu deții un iPhone X, recunoști ca îți poți permite unul și chiar și așa îți dai cu părerea despre el. Nu vezi nimic ciudat in toată treaba asta? Îți dai cu părerea după ce “te-ai jucat puțin cu el”. Eu dacă “ma joc puțin” cu o femeie nu pot să-mi dau seama dacă este femeie de casa sau curva. Ar trebui sa stau ceva timp cu ea, sa locuiesc cu ea, doar așa îmi pot da cu părerea dacă este într-un anumit fel.

  26. Prietene esti mult prea prost. Inceteaza sa mai jignesti oamenii. Daca ai probleme, mergi si trateaza-le, prietene! Dupa va fi prea tarziu.

  27. Ce e asta? Reclama mascata la emag? Sau vanatoare de comenturi stupide? Ca review isi face si singur singur la stiri , cu probleme penibile…

  28. “prietene esti mult prea prrost” si dupa tot tu ai dorinta de a nu jigni? serios, zici ca esti o maimuta fara logica prea multa
    Eu tratez oamenii, eu le ofer sanatate, tu? tu esti doar un vierme

  29. a zis ca nu isi permite unul..ca are alte cheltuieli.Deci discutia cu acest user in legatura cu iphone x trebuie luata ca atare…o discutie in gluma

  30. artei? pai ce esti pictor si vrei sa imi faci un tablou cu mine in pielea goala ca dupa 50 ani sa il vinzi pe milioane bune de $ ??

  31. Parerea mea ca vulpea care nu ajunge la struguri nu trebuie bagata in seama. Iti pierzi o gramada de timp si energie sa le raspunzi celor din aceasta categorie. Eu am renuntat la a mai comenta parerile total neavizate, nu are nici un rost …

  32. Stai linistit, sunt oameni din categoria celor care au vazut la stirile protv ca un iPhone scufundat intr-un pahar cu apa si tinut 24 de ore la congelator face dungi pe ecran. Pe bune?! De cate ori in viata de zi cu zi intalnesti problema asta???

  33. Fiecare face ce vrea cu banii lui. Daca esti nemultumit de pret nu cumperi, te duci la concurenta, dar nu comentezi in necunostinta de cauza, caci despre asta era vorba in articol.

  34. ai dreptate, dar este ceea ce mi-am propus de 2 ani de zile. Avem nevoie de ei,practic reprezinta micul dejun pranzul si cina

  35. Draga moderatorule observ ca te amuzi rau. Te ai intrebat vreodata de cate ori ne am amuzat noi vazand cum violezi in serie limba romana in fiecare articol al tau? De cate ori ne am amuzat noi vazand cum te contrazici singur prin articole sau chiar mai rau in acelasi articol? Poate ca unii dintre noi au vazut si au auzit atat de multe defecte la iphone x incat se tem ca daca l ar atinge li s ar putea face greata.Eu am riscat si l am atins la i s t y l e si sincer pare un telfon ieftin,gros,decupaj oribil,bara care imi acopera din continut,decupaj care mananca din continut si as putea continua mult si bine.
    Deci, domnule moderator, te asigur ca noi ne amuzam mai mult decat o faci tu datorita celor mentionate de mine mai sus.

  36. Draga moderatorule observ ca te amuzi rau. Te ai intrebat vreodata de cate ori ne am amuzat noi vazand cum violezi in serie limba romana in fiecare articol al tau? De cate ori ne am amuzat noi vazand cum te contrazici singur prin articole sau chiar mai rau in acelasi articol? Poate ca unii dintre noi au vazut si au auzit atat de multe defecte la iphone x incat se tem ca daca l ar atinge li s ar putea face greata.Eu am riscat si l am atins la i s t y l e si sincer pare un telfon ieftin,gros,decupaj oribil,bara care imi acopera din continut,decupaj care mananca din continut si as putea continua mult si bine.
    Deci, domnule moderator, te asigur ca noi ne amuzam mai mult decat o faci tu datorita celor mentionate de mine mai sus.

  37. Eu dețin iPhone X și in cazul in care nu au urmărit comentariile mele eu am și spus ca nu este perfect, ce minusuri i-am găsit eu și ce funcții îmi lipsesc de pe Android. Deci eu nu am încercat in nici un moment sa justific prețul destul de ridicat pe care l-am plătit spunând ca este telefonul perfect.

  38. Sunt mulți nebuni pe internet și fac tot felul de teste nebune și absurde, de genul “rezista iPhone la un glonț de calibru 22?”, “rezista iPhone dacă îl tăiem cu flexul?”…și tot felul de aberații.

  39. Ai înțeles gresit, srb nu exista. Ce naiba sunteti toți chiori? SRB este ZAONE, doar că și-a făcut un nou user că sa nu posteze el și să jignească userii fara sa fie tras la răspundere moral. El postează doar că sa fie trafic, el este inexistent. Din când în când zaone da sign out și se loghează cu srb. Ce naiba, orice admin normal la cap până acum îi dădea ban de mult slugii ăluia, el postează doar sa intrige lumea și să facă trafic. Vorbești cu el că și cum ar exista. Ce naiv ești!!

  40. Nu te mai oprești din jigniri sclavule? Îți marchez comentariile ca fiind neadecvate, și îți rămân în continuare, pentru că zaone te tolerează suspect de mult…

  41. Acum eu subt sclav? Nu poti folosi propriile cuvinte? Nu poti fi original? Eu nu sunt papa lapte ca tine. Cand mai intri la cusca sa stai supi pt o luna de zile?
    Vorbeste la subiect te rog

  42. Proprii cu doi ca nu am vrut sa fie articulat…la cat de praf esti te mai dai rotund ca cica stii ce vor si altii sa scrie

  43. Întru tot mai rar pe idevice pentru că articolele lui zaone sunt scrise tendențios, îndreptate împotriva a tot ce înseamnă Samsung, Android, Google și slăvesc Apple la modul haios.

    Secțiunea de comentarii a ajuns o cocină, un bar de șantieriști unde frustrați ca tine și ca Fasole Tranchilizatul își varsă neputințele jignind alți cititori în mod prostesc.

    Sincer, nu am văzut pe niciun site internațional așa secțiune de comentarii proastă.
    La ce să revin? Să citesc reacțiile tale că eu și alți oameni suntem proști, săraci, maimuțe, etc?
    Tu ești incapabil să accepți punctul de vedere al altuia și te dai cocoș din spatele tastaturii.
    Nu am de ce să revin mai des.
    Îți marchez comentariile în care jignești, dar comentariile tale sunt imune la ștergere.

    Iar tu @zaonero:disqus ar trebui să te ocupi de toți cititorii tăi, nu doar de fanaticii Apple. Ar fi ideal să accepți critica în mod constructiv, și să înțelegi că oamenii ca mine îți vor binele, nu e nimeni rău intenționat.
    Oameni ca Srb sau Fasole nu îți fac bine decât pe termen scurt, dar pe termen lung îți îndepărtează clienții, și baza ta de cititori rămâne neschimbată, în loc să crească.
    Ideal ar fi să banezi temporar pe acei comentatori obraznici. Imaginează-ți ce frumos ar fi fără comentariile lui Srb.
    Câtă vreme Srb comentează astfel, e clar că îți place râca, flame-ul. Mă rog… Tu ai spus-o că niciun administrator nu va mușca mâna care îl hrănește.
    Este business-ul tău și faci ce vrei…

  44. Daca asta este scopul tau in viata (care viata?!) de 2 ani de zile mie chiar imi pare rau de tine. Daca aici iti serevsti micul dejun, pranzul si cina e trist si ar fi cazul sa iesi la o plimbare!

  45. Nici eu nu detin Rolls Royce dar de aceea pot sa am o parere despre el, din ceea ce am vazut si din ceea am auzit! Ca si cum Srb nu stie nimic despre majoritatea userilor de pe acest blog si ii poatef ace saraci! El nu vorbeste in necunostina de cauza?!

  46. doamne, nu stau sa iti citesc tot ce ai scris…din ce observ pe sarite ca iar te plangi ca o muiere…e ok, femeia e plecata ai timp de idevice. Dar imi place ca dai sfaturi altora ce sa faca cu business lor, tu fiind angajat…daca aveai puteai vorbi cu admin de la egal la egal…pana atunci, nu mai da sfaturi din statutul de angajat (sclavul comunitatii in care traiesti)

  47. Pe acest forum din pacate cei care si-l permit sunt mult mai frustrati decat cei care nu si-l permit! Realizeaza si ei probabil ca un amarat de iPhone nu te face bogat.

  48. serios? toti cei ce ma cunosc, vor sa traiasca si ei atat “de mizerabil” ca mine…calm, daca nu intelegi mai bine ramai filozof ne-comentand.Baga click aici and move on

  49. Eu nu am achiziționat iPhone X in idea de a ma face mai bogat, din contra, sunt mai sărac cu 1200€.? Eu am achiziționat acest iPhone X pentru ca vroiam sa revin la iOS după 2 ani de Android.

  50. scuze dar nu sunt ca tine..daca tie iti place sa te minti e ok, dar lasa sa ramana acolo cu tine nu mai spune la nimeni, ca mi se pare carcater de fetita, sincer orice om ce se minte si pe el insusi clar este un om bolnav

  51. Deci dacă ție ți se pare normal să-ți dai cu părerea despre un produs pe care nu-l deții și nu l-ai folosit in viața, foarte bine. Dacă pentru tine este sfânt ceea ce spun alții înseamnă ca ești genul care daca îți spune cineva sa te arunci după un pod ca vei fi mai deștept, tu o vei face. Ar trebui sa ai și propria ta idee și părere și nu doar sa urmezi turma.

  52. Nu a spus nimeni ca e sfânt ceea ce spui alții, dar ajuta in a-ți forma o părere! Dacă 100 de posesori spun despre un obiect ca e prost și 5 spun ca e bun nu îți da de gândit chestia asta? Sau tu ești mai cu moț?

  53. Eu cumpăr foarte mult in Amazon. Și la fiecare produs, înainte de al achiziționa, prima data cotesc opiniile. Dar aceste opinii sunt ale clienților care au cumpărat produsul și l-au probat. Printre aceste opinii sunt și multe false și plătite dar trebuie sa știi sa faci puțin diferența.

  54. In momentul in care marchezi un comentariu, acesta o sa-ti dispara doar tie. Pe asta se bazeaza Zaone cand soune sa marchezi comentariile, ca cica o sa crezi ca au fost sterse.
    Srb, culmea ca nu este doar tolerat, este de fiecare data apărat ca si cum el ar fi victima.

  55. Am ras cu lacrimi . Cred ca asta spune totul despre cum isi vad ifanii , obiectul adulatiei (si despre ifani tot odata)

    Din comentariile de pe emag :

    17 Motive pentru care sa iti cumperi iPhone X:

    1. IPhone X nu costa mult, esti tu prea sarac.
    2. IPhone X e asa de tare ca daca, cade pe jos se sparge Galaxy S8-ul altcuiva.
    3. IPhone X e asa de puternic incat daca stergi un numar din agenda acea persoana moare in viata reala.
    4. Cand folosesti GPS-ul de fapt tu stai pe loc si pamantul ti se misca sub picioare.
    5. Cand activezi modalitatea “Do Not Disturb”, iPhone X stinge toate telefoanele prietenilor tai.
    6. IPhone X are un ecran asa de definit ca daca te uiti la un film, actorii se simt observati.
    7. IPhone X are marul intreg si in plus mai e si biologic.
    8. IPhone X e asa smecher incat husa lui e alt iPhone X.
    9. Incarcatorul de masina pentru iPhone X nu incarca telefonul, ci masina.
    10. Pe pagina Apple langa sectiunea de unde poti cumpara un iPhone X este si sectiunea de unde un iPhone X te poate cumpara pe tine.
    11. Si iPhone X se poate conecta la Bluetooth. Cu lumea de dincolo.
    12. Cand un iPhone X cade, stelele isi pun o dorinta.
    13. Siri din iPhone X stie unde se afla Elodia.
    14. IPhone X nu are modalitatea avion, avionul are modalitatea iPhone X.
    15. Calculatorul din iPhone X poate sa imparta la 0.
    16. IPhone X e asa de realistic ca daca vrei sa te uiti la un porno iti trebuie prezervativ.
    17. Daca suni un numar inexistent cu un iPhone X, acel numar incepe sa existe

  56. Dar daca vrei Rolls eu zic ca trebuie citesti comentariile posesorilor de Rolls si nu ale celor care doar au auzit de Rolls si care au auzit de la un prieten care are un prieten … Articolul de fata se refera la oamenii care nu l-au atins (pe X asta de a creat atatea conflicte pe acest blog).

  57. Doamne ferește, nimeni nu este sau cel puțin nu ar trebui sa fie obligat sa cumpere un produs in ciuda voinței lui. Eu am spus ca nu mi se pare normal să-ți dai cu părerea despre un produs pe care nu-l deții sau nu l-ai testat pentru ca nu ar fi o opinie sinceră, doar povești.

  58. Srb nu mai ai scăpare , credemă. Este foarte ciudat cum ai timp sau îți faci timp sa răspunzi la toate comentariile , sa comentezi la toate articolele. Ceva este suspect. Și mai mulți am văzut ca încep sa creadă ceva , sa ajungă cred la aceeași concluzie ca și mine.

  59. Hai, dă-ți repede LIKE la postare! Penibil mai ești…

    Ești mai prost decât permite codul muncii, însă nu cred ca tu cunoști termenul de munca

  60. L-am testat și nu sunt mulțumit de el punct . In primul comm am vrut sa fiu scurt, sa las loc la alții… ne apropiem de 100 comm din cauza la iPhone X..???? … ?aurelian . Sunt de pe app

  61. Srb nu este neaparat un fanatic Apple: el este fanatic a tot ceea ce un cocalar autohton asimilează cu opulenta, prosperitatea si viața de lux in România. Si pentru ca iPhone ul contribuie in tara noastra la crearea unei astfel de false imagini, bate toba pe internet. Nimic mai mult. Un zero. Este un tip superficial, fara consistentă care are nevoie de lucruri exterioare pentru a si valida o personalitate de doi bani.

  62. Deci eu chiar nu văd nici un fel de problema la acest display. I-am făcut probe și cu TrueTone On și Off, dar la mine chiar nu se vede așa. Ce telefon ai avut înainte de iPhone X? Și mie mi s-a părut ciudat ecranul când am trecut acum 2 ani de la iPhone(LCD) la Samsung(Super Amoled). Poate o fi un lot cu probleme. La toți cu iPhone X se vede așa? Este oarecum normal sa se schimbe puțin nuanțele culorilor când privești ecranul dintr-un unghi mai mare, dar eu nu ma voi uita niciodată la telefon dintr-un unghi de 90. Eu l-am tot învârtit pe al meu pe toate părțile și din unghiuri de 45 aproximativ, nu percep nici o schimbare de calitate a imaginii. Oricum, pentru mine, după 2 ani cu S7 Edge și Super Amoled, care era un ecran excepțional, pot afirma ca ecranul iPhone X este superior din punct de vedere al redării culorilor.

  63. Exact cum la unii au apărut dungi pe ecran la mine nu au apărut, unii au probleme cu difuzorul superior, auzind sunete ciudate când urca volumul, eu i-am făcut diverse probe cu sunetul la maxim și nu am aceasta problema…de asra îți spun, poate sunt anumite loturi cu probleme. Din câte am observat, majoritatea acestor probleme apar in USA. Momentan nu am auzit pe nimeni din Spania sa se plângă de aceste probleme pe YouTube sau alte forumuri. Probabil modelele pentru Europa sunt mai bine verificate, nu știu.

  64. Ai fost atent dacă aveau sau nu TrueTone activat? Adevarul este ca eu îl folosesc din prima zi cu TrueTone activat, îmi place mai mult și nu îmi obosește vederea, cum pățeam cu Sansungul, cu care mai mereu aveam acea senzație de ochi uscați, nisip in ochi.

  65. Eu ți-am zis, și in cazul meu sunt mici schimbări de nuanțe ale culorilor dar nu se compara cu ce am mai văzut pe YouTube, la unii devine foarte foarte albastru ecranul. Sa nu uitam ca și Samsung a avut probleme cu multe ecrane, eu nu am avut nici cu S6 nici cu S7 Edge. De asta zic, mereu poate ieși un lot cu probleme, este valabil pentru orice produs nu doar pentru telefoane. De exemplu Honda Accord, 95% au avut probleme cu bluetooth, practic mânca bateria mașinii, probabil avea un scurt pe undeva. Și eu m-am numărat printre cei afectați.