Samsung Galaxy S9 – Performante Dubios de Slabe

Samsung Galaxy S9 are performante dubios de slabe intr-un prim benchmark, el dezvaluind ca iPhone X nu prea va avea concurenta de la produsul Samsung.

Samsung Galaxy S9 are performante dubios de slabe intr-un nou test publicat in cursul acestei zile pe internet, el aratand ca diferentele fata de iPhone X ar putea fi minore. Puteti vedea in imaginea de mai jos care care ar fi performantele Samsung Galaxy S9, sporul fata de seria anterioara fiind destul de mic, de pana in 10% – 15%.

In conditiile in care iPhone X umileste toate telefoanele Android in testele sintetice si obtine peste 10.000 de puncte in Geekgench, multa lume se astepta ca Samsung Galaxy S9 sa aiba performante mai bune. Din pacate, se pare ca performantele Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie sub asteptarile multor persoane care vor sa se laude anul viitor cu un telefon foarte rapid.

Samsung Galaxy S9 are performante slabe in imaginea de mai jos, telefonul fiind identificat cu codul pe care stim ca il va avea, dar si cu noul chip Exynos 9810. Partea proasta este ca Samsung Galaxy S9 ar urma sa vina in continuare cu 4 GB RAM, ca Samsung Galaxy S8, iar daca asta se va intampla, atunci coreenii par sa mearga pe urmele celor de la Apple, care ofera doar 3 GB RAM in iPhone X.

Samsung Galaxy S9 – Performante Dubios de Slabe

Samsung Galaxy S9 performante slabe

Performantele dubios de slabe ale Samsung Galaxy S9 nu sunt totusi chiar atat de greu de crezut, pentru ca am vazut in trecut greseli facute de catre compania coreeana. Desi Samsung Galaxy Note 8 are 6 GB RAM, seria Samsung Galaxy S9 nu este una “business”, deci e posibil sa ramana cu 4 GB RAM si implicit performante inferioare celor ale iPhone X.

Pe de alta parte, e posibil ca nici noul chip Exynos 9810 sa nu poata oferi performante substantial mai bune decat cel 8890, asa ca aici Samsung Galaxy S9 ar putea avea de suferit. Performantele Samsung Galaxy S9 vor suferi serios daca Samsung nu poate creste substantial performantele pentru a-i oferi telefonului o sansa reala in fata iPhone X.

Cred ca iPhone X nu va avea un rival real in Samsung Galaxy S9 daca performantele vor fi atat de slabe, mai ales pe piata din China, unde se pune foarte mare accent pe ele. Acestea fiind spuse, din moment ce Samsung Galaxy S9 se apropie de a intra in productie, e foarte posibil ca acest test de performante sa fie 100% real.

Voi ce parere aveti ?