eMAG Black Friday 2017 – Telefoane iPhone si Samsung cu Reduceri URIASE

eMAG de Black Friday are foarte multe modele de telefoane iPhone si Samsung in oferta, clientii din Romania fiind extrem de dornici sa cumpere produse la preturi mici.

eMAG Black Friday 2017 vine si cu surprize complet neasteptate pentru cei care sunt in cautarea unui telefon iPhone, sau Samsung, in aceasta pagina fiind reduceri excelente la ele. Cei de la eMAG au anuntat ca doar iPhone 7 32 GB jet black este oferit cu reducere de 700 de LEI de Black Friday 2017 din toata gama de telefoane Apple, acesta fiind cel mai mic pret oferit raportat la cel standard.

Oferta pentru eMAG Black Friday 2017 este dezamagitoare in ceea ce priveste telefoanele iPhone, insa era de asteptat pentru ca nu s-a facut mare “tam tam” in jurul acestui lucru. In cazul telefoanelor Samsung vorbim espre reducere buna la Samsung Galaxy S8, acest model avand pretul cel mai mic de pana acum, de Black Friday 2017 cei de la eMAG reusind sa faca o oferta foarte buna pentru el.

Pentru Black Friday 2017 exista multe telefoane iPhone si Samsung care sunt in oferta celor de la eMAG, iar reducerile pentru ele sunt usor mai bune decat ceea ce era oferit pana acum. Modelele mai vechi au reducerile cele mai bune, dar ele nu sunt prezentate in pozitii proeminente, asa ca va trebui sa le cautati in cadrul eMAG pentru a le cumpara Black Friday 2017, sau sa le accesati in lista de mai jos.

eMAG Black Friday 2017 – Telefoane iPhone si Samsung cu Reduceri URIASE

Iata ce modele ale iPhone si Samsung au reduceri foarte bune de Black Friday 2017 la eMAG :

eMAG Black Friday 2017 Telefoane iPhone Samsung Reduceri URIASE