eMAG anunta Runda 3 de Reduceri Black Friday 2017

Cu doar cateva minute in urma, cei de la eMAG au anuntat a treia runda de reduceri Black Friday 2017 cu un catalog special pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos. Stiti deja ca toate reducerile sunt disponibile in aceasta pagina in momentul de fata, iar cu ocazia Black Friday 2017 va puteti bucura de toate promotiile care sunt disponibile mai jos pentru promotiile pe care eMAG le are disponibile acum.

Runda a treia de reduceri a Black Friday 2017 de la eMAG vine cu noi promotii la telefoane, televizoare, produse electronice, electrocasnice si multe alte produse interesante. Avem deasemenea unele dintre produsele din stocul de dimineata al Black Friday 2017 care au revenit in oferta eMAG in aceasta seara, iar daca erati interesati de ele, va recomand sa analizati promotiile disponibile acum.

eMAG anunta Runda 3 de Reduceri Black Friday 2017

eMAG catalog val 3 Black Friday

 

Articolul precedentApple amana lansarea HomePod pentru 2018
Articolul următorO Schimbare Majora Anuntate pentru iPhone 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.