Apple amana lansarea HomePod pentru 2018

Apple a anuntat amanarea lansarii HomePod pentru inceputul anului 2018, noua boxa inteligenta a celor din Cupertino nefiind deocamdata pregatita pentru a fi pusa in vanzare pentru clientii din tara. Apple nu a dat o data exacta pentru momentul in care va pune in vanzare HomePod pentru clienti, insa oare mai conteaza in acest moment ?

HomePod a fost anuntata de catre compania Apple in cadrul WWDC 2017 din iunie, acum jumatate de an, iar in acasta perioada cei din Cupertino n-au fost capabili sa pregateasca produsul pentru lansare. In aceasta idee, ei au anuntat ca vor incepe sa livreze HomePod in SUA, Marea Britanie si Australia abia la inceputul anului viitorl, cel mai probabil in primele trei luni.

Explicatii pentru aceasta decizie nu exista, dar speculatii pot fi facute din plin, iar asta pentru ca Apple refuza, ca de obicei, sa ofere informatii despre motivele din spatele deciziilor sale. E posibil ca Apple sa nu lanseze HomePod pentru ca nu poate produce boxa din cauza problemelor pe care le are cu iPhone X, sau e posibil ca alte functii sa nu fie deocamdata 100% pregatite pentru asta.

Aceasta nu este prima oara cand compania Apple amana lansarea unui produs anuntat cu multe luni inainte, sanse existand ca asta sa se intample si pentru iPhone X. Desigur ca pentru telefonul iPhone X nu s-a intamplat asta, dar ramane de vazut ce se va intampla cu HomePod, in final.

“We can’t wait for people to experience HomePod, Apple’s breakthrough wireless speaker for the home, but we need a little more time before it’s ready for our customers. We’ll start shipping in the US, UK, and Australia in early 2018.”

apple homepod lansare 2019

 

4 COMENTARII

  1. F bine, precum airpods vor fi magia Apple la inceput de 2018
    Apple termina anul magic alaturi de iphone X si il incepe cu imac pro si homePOD