iPhone dual-SIM – Surpriza Pregatita de Apple

iPhone dual-SIM poate parea un vis pentru multi fani ai companiei Apple, insa in realitate se pare ca este un produs luat serios in calcul de catre americani.

13

iPhone cu suport dual-SIM este un vis al multor fani ai companiei Apple, iar desi in 2017 nimeni nu credea ca un asemenea telefon ar putea fi oferit de catre americani, iata ca realitatea e diferita. Mai exact, compania Apple ar putea lansa anul viitor modele noi de telefoane iPhone care au suport dual-SIM pentru retelele 4G de telefonie mobila.

IN momentul de fata telefoanele dual-SIM ofera posibilitatea de a folosi simultan cartele de telefonie mobila pe cartele 4G si 3G, insa din 2018 Apple ar putea oferi primul iPhone dual-SIM, care are si suport 4G + 4G. Aceasta ar fi o lovitura puternica pentru cei de la Samsung, dar si pentru Huawei, sau alti producatori chinezi care vand smartphone-uri cu asemenea functii.

Deocamdata totul este o previziune facuta de catre un analist asiatic care a furnizat pana acum foarte multe informatii valide cu privire la produse Apple care nu au fost lansate. Acesta pare sa aiba si de aceasta data detalii cu privire la ceea ce ar testa compania Apple, altfel n-ar fi oferit informatiile, aproape tot ce a anuntat el dovedindu-se a fi adevarat, chiar daca Apple doar a testat anumite functii.

Un iPhone dual-SIM ar “sparge” piata din China, de exemplu, unde exista cerere foarte mare pentru asemenea telefoane mobile, iar compania Apple stie acest lucru. Problema este ca pentru a face asta Apple are nevoie si de spatiu pentru a permite folosirea a doua cartele SIM, dar problema ar putea fi rezolvata foarte usor folosind cartele de tim eSIM.

“2H18 iPhone models won’t only offer faster LTE transmission speed: We predict that at least one of the 2H18 new iPhone models will support dual-SIM dual standby (DSDS). Unlike existing DSDS phones, which commonly support LTE+3G connections, we believe next-generation iPhone models will support LTE+LTE connections, in a bid to enhance the user experience.”

iPhone dual-SIM Apple