Asa poti Folosi Animoji pe Orice iPhone

Aceasta aplicatie pentru iOS aduce Animoji din iPhone X pe orice model de telefon iPhone al companiei Apple.

Animoji sunt acele caractere emoji animate implementate de catre compania Apple special pentru iPhone X, care are noua camera TrueDepth folosita pentru recunoastere faciala. Compania Apple ofera exclusiv in iPhone X caracterele moji si spune ca totul este oferit pentru ca aceasta noua camera scaneaza in mod constant fata si expresiile noastre faciale pentru a anima caracterele emoji.

SUPERMOJI este denumirea aplicatiei pe care o avem demonstrata in clipul video de mai jos, ea permitand folosirea caracterelor emoji animate ale companiei Apple pe orice model al iPhone. Puteti vedea si o comparatie facuta intre aceasta aplicatie si caracterele emoji animate standard ale iPhone X, iar diferentele sunt foarte mari, asa cum e si normal.

Aplicatia care aduce Animoji pe orice iPhone

Aplicatia aceasta permite folosirea unor Animoji similare cu cele ale Apple, insa calitatea grafica este foarte mare intre ele, la fel si urmarirea expresiilor faciale ale utilizatorilor. Este normal, intr-o anumita masura, sa vedem asa ceva de la o aplicatie care nu a fost creata de catre Apple si care nu are o camera TrueDepth precum cea integrata in iPhone X de americani.

In ciuda acestui lucru, pentru cei care nu detin un iPhone X, aplicatia SUPERMOJI este cea mai ieftina metoda de a avea Animoji in iPhone chiar in acest moment. Partea buna este ca aplicatia permite trimiterea acestor animoji inclusiv pe telefoanele Android, lucru pe care iPhone X nu il permite, totul fiind atat de simplu precum vedeti mai jos.

Aplicatia SUPERMOJI poate fi descarcata pentru iPhone din AppStore urmand acest link.