iPhone X. Poate Rula Windows 95, Simcity 2000

iPhone X hack permite instalarea Windows 95 pe telefonul companiei Apple si rularea jocului Simcity 2000 la doar cateva zile dupa lansarea oficiala.

Windows 95 instalat pe iPhone X este cel mai tare hack facut pentru noul telefon al companiei Apple pana in prezent, desi acum cateva saptamani am vazut si demonstratia uneo solutii de jailbreak. De aceasta data vedem totusi un Windows 95 emulat intr-o aplicatie si ruland pe telefonul companiei Apple impreuna cu jocul Simcity 2000, extrem de popular in acea perioada.

iPhone X are instalata aplicatia PowerDOS pentru a emula un mediu in care poate fi instalat sistemul de operare Windows 95, procesorul si RAM-ul din telefon fiind arhisuficiente pentru sistem. Calculatoarele din acea perioada aveau putere de procesare multa mai mica decat telefonul companiei Apple, asa ca vorbim despre ceva ce trebuia realizat doar prin software.

iPhone X poate rula Windows 95 si Simcity 2000

Aceasta nu este nici prima oara cand am vazut sistemul de operare Windows instalat intr-un iPhone, deoarece anul trecut am vazut Windows XP ruland iPhone 7. Totul a fost facut, exact ca acum, la doar cateva zile dupa ce sistemul de operare a fost lansat pentru utilizatori, asa ca vorbim despre un entuziast cu mult timp liber caruia ii place sa isi ocupe timpul cu ceva util.

iPhone X va fi in continuare in centrul atentiei pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca telefonul este extrem de cautat de catre foarte multi dintre fanii companiei Apple. Stocurile sunt atat de mici incat unele magazine nici nu mai permit efectuarea de precomenzi, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce alte hack-uri interesante vor mai fi facute.

Voi ce parere aveti despre acest hack ?

1 COMENTARIU