Prima Pagina Black Friday Black Friday. Ziua 3 cu Reduceri eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco

Black Friday. Ziua 3 cu Reduceri eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco

Black Friday cu reduceri eMAG, Orange, Flanco, Fashion Days si Vodafone continua in cea de-a treia zi de promotii cu oferte excelente in Romania.

0

Black Friday continua in ziua 3 astazi, cu reduceri foarte bune la eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco si o multitudine de alte magazine care nu au terminat promotiile. Puteti vedea mai jos lista completa a magazinelor care mai au reduceri, in aceasta pagina, in momentul de fata, sute de mii de oferte fiind in continuare disponibile pentru ca au ramas dupa vinerea neagra in care nu s-au vandut.

Avand in vedere ca de vinerea neagra lumea nu a cumparat chiar tot ce era la promotie, magazinele s-au gandit sa mai aplice unele reduceri, astfel ca unele produse sunt vandute la preturi mult mai bune decat vineri. Black Friday contiuna si astazi, aceasta fiind ultima zi cu reduceri masive de care ne putem bucura, asa ca daca ati vrut sa cumparati ceva si n-ati apucat, aceasta e ultima sansa.

Printre reducerile cele mai bune de care va puteti bucura in aceasta continuare a Black Friday se numara AirPods cu reducere, telefane iPhone 7 la cel mai mic pret de pana acum. Desigur ca in aceasta pagina avem si telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus au parte de primele reduceri adevarate dupa lansare, insa nu trebuie sa uitam laptop-urile mai ieftine cu pana la 4000 de LEI, sau televizoarele cu preturi injumatatite.

Black Friday. Ziua 3 cu Reduceri eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco

Black Friday. Reduceri eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco

Puteti vedea mai jos Black Friday cateva oferte bune de la magazine ca eMAG, Orange, Fashion Days, Vodafone, sau Flanco, insa exista si altele foarte bune in momentul de fata. Promotiile sunt variate pentru ca magazinele online au inteles ca oamenii vor reduceri mai bune de vinerea neagra, asa ca s-ar putea sa ramaneti complet surprinsi de unele preturi pe care magazinele le practica astazi.

Dupa cum puteti vedea, reducerile pentru Black Friday sunt variate in continuare, si nu doar la dispozitive electronice. Vetig asi inclusiv produse pentru casa si masina, anvelope si multe altele. La Haine exista deasemenea in aceasta pagina extrem de multe reduceri foarte bune de care puteti profita, de la incaltaminte si pana la imbracaminte, sau accesorii.

Daca de Black Friday mai doriti sa va cumparati un ceas, ei bine exista optiunea de a lua unul pe masura asteptarilor, la un pre mic si de la un brand cunoscut. Toate optiunile sunt oferite pentru noi in ultimele reduceri disponibile pentru vinerea neagra.

 

Magazin

Pagina Black Friday 2017

emag black friday 2017 lista magazineReducerile Black Friday 2017 in aceasta pagina.

2 milioane de produse la reducere pentru Black Friday 2017
Orange logo black friday 2017in aceasta pagina

Cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania va avea telafoane mobile, tablete, abonamente si accesorii cu pana la 100% reducere.
vodafone black friday 2017in aceasta pagina

Cel de-al doilea mare operator de telefonie mobila din Romania va oferi telefoane mobile si tablete disponibile la reducere.
Telekom logo Black Friday 2017in aceasta pagina

Campania de reduceri a Telekom Romania aduce smartphone-uri cu pana la 50% reducere, dar si promotii la servicii fixe, abonamente sau cartele preplatite.
reduceri elefant.ro black friday 2017in aceasta pagina

elefant.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu o varietate de produse electronice care vor fi disponibile la reducere in perioada 16 - 19 noiembrie.
cel.ro reduceri Black Friday 2017in aceasta pagina

Cel.ro desfasoara in perioada 16 - 19 noiembrie o campanie cu reduceri de pana la 95% la peste jumatate dintre produsele disponibile in propria oferta.
Black Friday 2017 evoMAG.roin aceasta pagina

evoMAG.ro este unul dintre cele mai mari magazine IT&C din Romania si in perioada 18 noiembrie - 20 noiembrie va oferi reduceri pentru zeci de mii de produse din propria oferta.
QuickMobile reduceri Black Friday 2017in aceasta pagina

QuickMobile deruleaza o campanie de reduceri in perioada 16 - 19 noiembrie, oferind promotii de pana la 80% pentru produsele din propria oferta.
clickshop.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina

Clickshop.ro este magazinul de casa al Telekom Romania si va oferi reduceri de pana la 70% la mii de produse in perioada 18 - 20 noiembrie.
YellowStore.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina

YellowStore.ro este unul dintre cele mai mari website-uri care comercializeaza echipamente foto, desfasurand Black Friday 2016 in perioada 18 - 20 noiembrie.
utok reduceri black fridayin aceasta pagina

UTOK este unul dintre marii vanzatori romani de smartphone-uri si tablete, oferind reduceri in perioada 18 - 20 noiembrie 2015.
e-boda reduceri black friday 2016in aceasta pagina

E-Boda este unul dintre cei mai mari vanzatori romani de tablete si telefoane mobile cu promotii in perioada 18 - 20 noiembrie.
marketonline.ro reduceri black friday 2016in aceasta pagina

Marketonline.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu reduceri la mii de produse in perioada 18 - 20 noiembrie.