Black Friday. Ziua 3 cu Reduceri eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco

Black Friday cu reduceri eMAG, Orange, Flanco, Fashion Days si Vodafone continua in cea de-a treia zi de promotii cu oferte excelente in Romania.

Black Friday continua in ziua 3 astazi, cu reduceri foarte bune la eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco si o multitudine de alte magazine care nu au terminat promotiile. Puteti vedea mai jos lista completa a magazinelor care mai au reduceri, in aceasta pagina, in momentul de fata, sute de mii de oferte fiind in continuare disponibile pentru ca au ramas dupa vinerea neagra in care nu s-au vandut.

Avand in vedere ca de vinerea neagra lumea nu a cumparat chiar tot ce era la promotie, magazinele s-au gandit sa mai aplice unele reduceri, astfel ca unele produse sunt vandute la preturi mult mai bune decat vineri. Black Friday contiuna si astazi, aceasta fiind ultima zi cu reduceri masive de care ne putem bucura, asa ca daca ati vrut sa cumparati ceva si n-ati apucat, aceasta e ultima sansa.

Printre reducerile cele mai bune de care va puteti bucura in aceasta continuare a Black Friday se numara AirPods cu reducere, telefane iPhone 7 la cel mai mic pret de pana acum. Desigur ca in aceasta pagina avem si telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus au parte de primele reduceri adevarate dupa lansare, insa nu trebuie sa uitam laptop-urile mai ieftine cu pana la 4000 de LEI, sau televizoarele cu preturi injumatatite.

Black Friday. Ziua 3 cu Reduceri eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco

Black Friday. Reduceri eMAG, Orange, Fashion Days, Flanco

Puteti vedea mai jos Black Friday cateva oferte bune de la magazine ca eMAG, Orange, Fashion Days, Vodafone, sau Flanco, insa exista si altele foarte bune in momentul de fata. Promotiile sunt variate pentru ca magazinele online au inteles ca oamenii vor reduceri mai bune de vinerea neagra, asa ca s-ar putea sa ramaneti complet surprinsi de unele preturi pe care magazinele le practica astazi.

Dupa cum puteti vedea, reducerile pentru Black Friday sunt variate in continuare, si nu doar la dispozitive electronice. Vetig asi inclusiv produse pentru casa si masina, anvelope si multe altele. La Haine exista deasemenea in aceasta pagina extrem de multe reduceri foarte bune de care puteti profita, de la incaltaminte si pana la imbracaminte, sau accesorii.

Daca de Black Friday mai doriti sa va cumparati un ceas, ei bine exista optiunea de a lua unul pe masura asteptarilor, la un pre mic si de la un brand cunoscut. Toate optiunile sunt oferite pentru noi in ultimele reduceri disponibile pentru vinerea neagra.

 

[table id=56 /]