eMAG. iPhone SE mult REDUS de Cyber Monday

eMAG. iPhone SE are reduceri masive de Cyber Monday, magazinul online reusind sa ofere telefonul chiar mai ieftin decat in Apple Store in momentul de fata.

eMAG. iPhone SE are astazi reduceri extrem de bune, Cyber Monday aducand pentru telefon promotii extrem de interesante de care oricine ar trebui sa profite, telefonul fiind vandut mult mai ieftin decat in Apple Store, in aceasta pagina fiind disponibil produsul, iar promotia este foarte buna in momentul de fata.

eMAG are iPhone SE cu reducere de 750 de LEI fata de pretul de baza din tara noastra, reducerea fata de pretul din Apple Store fiind de 70 de euro, astfel ca vorbim despre un adevarat chilipir pentru un telefon care este vandut la un pret extrem de bun in momentul de fata, sa cum ne-a cam obisnuit compania Apple.

eMAG are in vanzare diverse modele ale iPhone SE, toate bucurandus-e de promotii mai mici sau mai mari in aceasta pagina, magazinul online avand cate un telefon pentru fiecare buzunar, dar si pentru fiecare preferinta, pentru ca acopera toate modelele pe care compania Apple le are in vanzare acum.

eMAG nu are doar telefoanele iPhone SE cu reduceri foarte bune de Cyber Monday, ci mai are promotii excelente si la restul modelelor de telefoane ale companiei Apple, insa totul este disponibil doar pana diseara la ora 00:00, dupa care promotiile vor disparea pentru multe dintre ele.

eMAG are reduceri atat de bune incat va recomand sa profitati chiar acum de ele pentru a fi siguri ca nu ratati vreo oferta excelenta si ati putea regreta alegerea facuta.

eMAG iPhone SE redus cyber monday

Articolul precedentSamsung Galaxy S9. Iata CUM va Copia Face ID
Articolul următorFacebook Messenger – noua Actualizare pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.