Samsung Galaxy S9. Iata CUM va Copia Face ID

Samsung Galaxy S9 va copia Face ID prin combinarea a doua functii pe care vechile modele de telefoane ale Samsung le ofera pentru clienti deja.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in cursul anului viitor pe piata, iar conform celor mai noi informatii despre telefon, va copia Face ID intr-o anumita masura, pentru ca nu poate face recunoastere faciala la fel. Coreenii nu pot integra in telefon aceeasi tehnologie precum a facut Apple in iPhone X, insa au un sistem de scanare a irisului, el urmand a fi imbunatatit.

Conform jurnalistilor din Coreea de Sud, Samsung Galaxy S9 va combina scanarea irisului si recunoasterea faciala pentru a combate Face ID, dar nu se stie in ce fel. Se pare ca o versiune noua a acestor sisteme va lucra in tandem pentru a oferi securitate biometrica mai sigura si mai rapida pentru clienti, asa cum are iPhone X.

Desigur ca nu se poate implementa o camera TrueDepth precum in iPhone X, insa Samsung Galaxy S9 va folosi software nou pentru a reproduce intr-o anumita masura Face ID. Desigur ca nu va putea scana fata in adancime, asa cum face telefonul companiei Apple, dar teoretic ar trebui sa nu mai poata fi pacalit de catre simple poze, cum se intampla cu modelele actuale.

Samsung Galaxy S9 – Iata CUM va Copia Face ID

Desi telefoanele coreenilor au inclusiv cititoare de amprente integrate, ele vor oferi si un sistem mai avansat de securitate biometrica bazat pe scanarea ochilor si a fetei. Samsung Galaxy S9 nu poate copia in totalitate Face ID, asa ca va incerca sa o faca pe bucati, cel putin pana cand coreenii vor avea sistemul 100% pregatit pentru integrare.

“According to the industry, Samsung Electronics is developing software to increase the face recognition rate of the Galaxy S9 front iris recognition sensor and front camera. The Galaxy S8 face recognition scanned the user’s face with the front camera and identified the face with face recognition technology.”

Telefoanele Android au “recunoastere faciala” inca din 2011, insa ea a fost implementata mai mult pentru a le da utilizatorilor ceva cu care sa se joace. Samsung Galaxy S9 nu mai poate oferi doar o jucarie in materie de recunoastere faciala, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce fel de solutie va fi pregatita pentru noul telefon.

Ca sa fiu complet sincer, nu am convingerea ca Samsung Galaxy S9 poate aduce o solutie pe care utilizatorii sa se poata baza cu adevarat dupa lansarea telefonului. Avand in vedere ca Apple a creat un Face ID care e cu 2 ani inaintea producatorilor Android, cine stie cand vor putea acestia sa ajunga din urma compania americana.

Samsung Galaxy S9 cpia face id