Prima Pagina iPhone X iPhone X vs Galaxy Note 8 – Comparatia Vitezelor de Internet

iPhone X vs Galaxy Note 8 – Comparatia Vitezelor de Internet

iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 au comparate vitezele de navigare pe internet pentru a ni se arata cat de performante sunt cele doua dispozitive.

iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 trec astazi printr-o comparatie foarte interesanta care ne arata cum se comporta telefoanele in ceea ce priveste navigarea pe internet. Stim deja ca iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt livrate cu momdemuri diferite in anumite cazuri, adica nu toate telefoanele companiei Apple au modemuri Qualcomm, ci si Intel, in contrast cu Samsung Galaxy Note 8.

Diferenta in ceea ce priveste tipul de modem GSM folosit intre iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 este resimtita din plin in ceea ce priveste viteza de navigare pe internet. Puteti observa ca vitezele upload sunt identice intre cele doua telefoane, in timp ce vitezele de download sunt injumatatite pe telefonul companiei Apple, in mod complet surprinzator, din pacate.

iPhone X vs Galaxy Note 8 – Comparatia Vitezelor de Internet

iPhone X Galaxy Note 8 gigabit

Partea proasta este ca iPhone X are si semnal 4G LTE mai prost decat cel al Samsung Galaxy Note 8, sau cel putin asta vedem in clipul de mai jos. Telefonul celor de la Samsung are mai multe bare de semnal active, in timp ce in cazul telefonului Apple vorbim despre doar 3 din 4 active, asa ca diferenta in viteza este cu siguranta afectata si de calitatea semnalului.

Testul a fost facut pe retele 4G standard si retele Gigabit, iar in cazul celui din urma test, diferenta este mult mai mare intre cele doua telefoane ale Apple si Samsung Galaxy Note 8. Din pacate, este cunoscut inca de anul trecut faptul ca telefoanele Samsung au viteze de navigare pe internet mai bune decat telefoanele Apple, desi vitezele de upload sunt identice.

iPhone X Galaxy Note 8 gigabit 1

Din pacate cel care a facut clipul video nu permite publicarea pe alte website-uri, asa ca va trebui sa il vedeti aici.

 • KlaudiNhO

  jale mare … useless

 • Filip

  Superb

 • Dani

  Mirific

 • V.P

  Se confirma si la iPhone 8 Plus https://youtu.be/oICWbliDSzc
  Asa se intampla cand esti calic , furi tehnologia celor de la Qualcomm crezand ca o stapanesti apoi te duci la Intel sa faci mai ieftin .

 • sudteamromania

  Depinde de modem, eu am unul conectat direct la fibra optica in Spania model cu mi-mo pe o linie de 300 de mega , speed testul îmi da aproape de 300 din Spania pe un server rcsrds din România deci alta vrăjeala proasta de pe net…

 • ibadea

  testul nu este pe wireless

 • Și tot apple este mai bun :)))

 • lucian84

  Apple vrea sa facă producă ieftin și sa vândă scump ! Atât au noroc cu iOS-ul care pare ca regresează ! Deci in viitor o sa fie un smartphone mediu cu preț mare, dacă nu cumva este deja !!!

 • Cătălin Paul

  Tu postezi si tu dai like WTF?!

 • Srb Srb

  Srb way

 • iTu

  Si au am facut testul pe 4G in acelasi loc. S8 avea 170-180Mbps si 6s Plus 130-140Mbps. nu am ajuns deloc la 170-180Mbps. 🙂

 • Viorel Predatorul

  Samsung Galaxy S8 UMILEȘTE iPhone X la viteza de internet

 • Ciprian Seciu

  Pacat. Sau nu. Am facut acum schimbarea de la Iphone (4s,5s,6s) la Note 8. Se pare ca am facut o treaba buna, Oricum, pretul noului Iphone, este NESIMTIT de mare. Cel putin pentru Iphone X? 6.000 RON? Mai tot timpul telefoanele cu Android (Samsung, Huawei, etc.) au inceput sa aiba un OS stabil si user frendly, asa ca nu mai vad motive pentrru a achizitiona Iphone. Bravo Samsung…