iPhone X vs Galaxy Note 8 – Comparatia Vitezelor de Internet

iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 au comparate vitezele de navigare pe internet pentru a ni se arata cat de performante sunt cele doua dispozitive.

iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 trec astazi printr-o comparatie foarte interesanta care ne arata cum se comporta telefoanele in ceea ce priveste navigarea pe internet. Stim deja ca iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt livrate cu momdemuri diferite in anumite cazuri, adica nu toate telefoanele companiei Apple au modemuri Qualcomm, ci si Intel, in contrast cu Samsung Galaxy Note 8.

Diferenta in ceea ce priveste tipul de modem GSM folosit intre iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 este resimtita din plin in ceea ce priveste viteza de navigare pe internet. Puteti observa ca vitezele upload sunt identice intre cele doua telefoane, in timp ce vitezele de download sunt injumatatite pe telefonul companiei Apple, in mod complet surprinzator, din pacate.

iPhone X vs Galaxy Note 8 – Comparatia Vitezelor de Internet

iPhone X Galaxy Note 8 gigabit

Partea proasta este ca iPhone X are si semnal 4G LTE mai prost decat cel al Samsung Galaxy Note 8, sau cel putin asta vedem in clipul de mai jos. Telefonul celor de la Samsung are mai multe bare de semnal active, in timp ce in cazul telefonului Apple vorbim despre doar 3 din 4 active, asa ca diferenta in viteza este cu siguranta afectata si de calitatea semnalului.

Testul a fost facut pe retele 4G standard si retele Gigabit, iar in cazul celui din urma test, diferenta este mult mai mare intre cele doua telefoane ale Apple si Samsung Galaxy Note 8. Din pacate, este cunoscut inca de anul trecut faptul ca telefoanele Samsung au viteze de navigare pe internet mai bune decat telefoanele Apple, desi vitezele de upload sunt identice.

iPhone X Galaxy Note 8 gigabit 1

Din pacate cel care a facut clipul video nu permite publicarea pe alte website-uri, asa ca va trebui sa il vedeti aici.