Prima Pagina Orange Orange. Tarifele de Roaming se Reduc din nou

Orange. Tarifele de Roaming se Reduc din nou

Orange a anuntat astazi o noua reducere a tarifelor pentru roaming, clientii din Romania urmand a beneficia de o decizie impusa operatorului de telefonie mobila.

Tarifele de roaming se vor reduce din nou, anunta Orange astazi printr-un SMS trimis clientilor care au acest serviciu activ in propriile abonamente. Conform operatorului de telefonie mobila, costurile pentru traficul de internet suplimentar facut in roaming in SEE vor scadea de la 0.0092 euro/MB in prezent, la 0.0071 euro/MB incepand cu 1 ianuarie 2018.

Practic, in momentul in care faceti trafic suplimentar in roaming prin reteaua Orange, veti plati 7.1 euro pe GB in loc de 9.2 euro, cat costa acum, asa ca vorbim de o reducere de 2.1 euro. Mai mult decat atat, cei care au tarife de roaming mai mici de 0.0071 euro/MB in abonamente, vor avea aceste tarife disponibile si in roaming incepand cu 1 ianuarie 2018.

Partea si mai buna pentru toti clientii Orange este ca va creste traficul de internet disponibil in roaming, echivalent cu reducerea de pret facuta pentru noi. Practic, acei 2.1 euro se vor transforma in trafic de internet, iar cresterea ar trebui sa fie de cativa sute de MB, sau poate mai mult, in functie de traficul de internet in roaming SEE alocat in fiecare abonament.

Orange. Tarifele de Roaming se Reduc din nou

Orange, la fel ca restul operatorilor de telefonie mobila din Europa, a redus tarifele de roaming din tara noastra la jumatatea lunii iunie, asa cum i-au cerut autoritatile europene. Acum se face din nou o scadere tot multumita autoritatilor europene, iar toti clientii se vor bucura de mai mult internet in roaming atunci cand vor calatori in spatiul SEE.

Pentr a vedea cat trafic de internet in roaming aveti disponibil in abonament la Orange, va trebui sa folositi meniul self care *100# si sa navigati spre optiunea cu informatii despre roaming. Pentru fiecare tip de abonament se aloca trafic diferit, valoarea sa fiind calculata in functie de pretul pe care il platiti lunar pentru respectivul abonament de telefonie mobila.

“Salut! Din 01.01.2018, tariful de roaming pentru traficul de internet suplimentar in SEE scade de la 0.0092 euro/MB la 0.0071 euro/MB, conform reglementarilor europene. Daca, conform abonamentului tau, beneficiezi de un tarif national mai mic de 0.0071 euro/MB, ti se va aplica si in roaming SEE tariful national. Volumul de date disponibil in roaming SEE fara cost suplimentar va creste, conform reglementarillor europene si poate fi consultat din ianuarie la *100# sau in contul tau Orange. Tarifele de roaming pentru a apela sau trimite SMS raman neschimbate, iar apelurile si SMS-urile primite sunt gratuite. Iti reamintim ca poti folosi beneficiile nationale incluse in ofertele cu roaming SEE in limita politicii de utilizare rezonabila.”

Orange pret internet roaming

 • KlaudiNhO

  cea mai mare magarie …

 • Catalin Petrisor

  Mi se pare mie sau la Digi.Mobil sunt mai mici tarifele , deja.

 • Alin

  Ai vrut sa spui 7,27 si 9,42. 1GB are 1024MB, nu 1000.

 • Dex

  Traficul se calculeaza intr-un sistem international de calcul in care 1GB=1000MB. Tot acest sistem este folosit si pt marimea exprimata in bit al HDD-urilor spre exemplu. De aceea la achizitionarea unui HDD de 1TB, dupa formatarea intr-un sistem de operare, se observa un spatiu mai mic decat 1TB pt ca la fiecare GB se pierd cei “24” pt ca sistemele de operate calculeaza in sistem 1GB=1024MB, diferit fata de producatorul HDD-ului unde 1GB=1000MB.

 • nelu

  Bravo Alin ai pus punctul pe i. Dacă nu ne spuneai tu muream toți prosti

 • Popescu Cristi

  Decît să dau la digi 5 euro si nu am semnal mai bn dau 10-15 și am și semnal și roaming inclus

 • Catalin Petrisor

  Da Popescu Cristi da 20-30-40 si sunt multi ca tine.
  Iti imaginezi ca daca dau 2,88€/ luna nu am semnal si roaming❓❓❓😀😀😀😂😂.Am fratioare si semnal si roaming.Acum pe langa lacul Lugano am trei liniute si LTE . Oare e bine?

 • relutzu

  Cea mai mare tzeapa, e orange… am luat-o eu. La abonamentul nelimitat in roming, de 43 de euro pe luna, de fapt nu e nelimitat, poți sa vorbești doar in limite “rezonabile”(m-au anunțat prin sms)… așa ca acum nu am ce face cu abonamentul și mai plătesc și convorbirile in roming!! Așa ca, nu faceți “afaceri” cu orange ca va trage tzeapa!

 • Borodan Craciun

  le si catre tari din SEE 0.0256 Euro/min, catre alte tari 1.4875 Euro/min si 0.006 Euro/SMS trimis. Trafic date 0.004 Euro/MB si apeluri primite 0.0129 E Stimate client, am redus tarifele de roaming in Spatiul Economic European cu pana la 50%! Noile tarife valabile de la 1 noiembrie 2017 sunt: apeluri locauro/min. Tarifele se aplica de la primul min/MB/SMS utilizat si includ TVA. Echipa Digi Mobilbasta am primit de la digi

 • Ionel

  La fel…..dar o să reziliez contractul…

 • Rotaru Dorin

  Tarifele nu sunt reduse de Orange informația este falsă pentru a-și atrage clienți, toți operatorii de telefonie mobila din ianuarie 2018 trebuie să modifice tarifele in roaming. Eu sunt client Orange am minute in roaming și internet dar degeaba că sunt taxat suplimentar așa că aveți grijă cum sunteți mințiți de operatorii de telefonie că după aceea prin perioada contractului sunteți obligați să plătiți niște taxe reziduale destul de mari dacă vreți să renunțați la abonament.