Orange. Tarifele de Roaming se Reduc din nou

Orange a anuntat astazi o noua reducere a tarifelor pentru roaming, clientii din Romania urmand a beneficia de o decizie impusa operatorului de telefonie mobila.

Tarifele de roaming se vor reduce din nou, anunta Orange astazi printr-un SMS trimis clientilor care au acest serviciu activ in propriile abonamente. Conform operatorului de telefonie mobila, costurile pentru traficul de internet suplimentar facut in roaming in SEE vor scadea de la 0.0092 euro/MB in prezent, la 0.0071 euro/MB incepand cu 1 ianuarie 2018.

Practic, in momentul in care faceti trafic suplimentar in roaming prin reteaua Orange, veti plati 7.1 euro pe GB in loc de 9.2 euro, cat costa acum, asa ca vorbim de o reducere de 2.1 euro. Mai mult decat atat, cei care au tarife de roaming mai mici de 0.0071 euro/MB in abonamente, vor avea aceste tarife disponibile si in roaming incepand cu 1 ianuarie 2018.

Partea si mai buna pentru toti clientii Orange este ca va creste traficul de internet disponibil in roaming, echivalent cu reducerea de pret facuta pentru noi. Practic, acei 2.1 euro se vor transforma in trafic de internet, iar cresterea ar trebui sa fie de cativa sute de MB, sau poate mai mult, in functie de traficul de internet in roaming SEE alocat in fiecare abonament.

Orange. Tarifele de Roaming se Reduc din nou

Orange, la fel ca restul operatorilor de telefonie mobila din Europa, a redus tarifele de roaming din tara noastra la jumatatea lunii iunie, asa cum i-au cerut autoritatile europene. Acum se face din nou o scadere tot multumita autoritatilor europene, iar toti clientii se vor bucura de mai mult internet in roaming atunci cand vor calatori in spatiul SEE.

Pentr a vedea cat trafic de internet in roaming aveti disponibil in abonament la Orange, va trebui sa folositi meniul self care *100# si sa navigati spre optiunea cu informatii despre roaming. Pentru fiecare tip de abonament se aloca trafic diferit, valoarea sa fiind calculata in functie de pretul pe care il platiti lunar pentru respectivul abonament de telefonie mobila.

“Salut! Din 01.01.2018, tariful de roaming pentru traficul de internet suplimentar in SEE scade de la 0.0092 euro/MB la 0.0071 euro/MB, conform reglementarilor europene. Daca, conform abonamentului tau, beneficiezi de un tarif national mai mic de 0.0071 euro/MB, ti se va aplica si in roaming SEE tariful national. Volumul de date disponibil in roaming SEE fara cost suplimentar va creste, conform reglementarillor europene si poate fi consultat din ianuarie la *100# sau in contul tau Orange. Tarifele de roaming pentru a apela sau trimite SMS raman neschimbate, iar apelurile si SMS-urile primite sunt gratuite. Iti reamintim ca poti folosi beneficiile nationale incluse in ofertele cu roaming SEE in limita politicii de utilizare rezonabila.”

Orange pret internet roaming