iPhone X. Apple e Suparata de cum se Asambleaza Telefonul

Apple este suparata din cauza faptului ca iPhone X este asamblat in conditii improprii in China, cei de la Foxconn recunoscand aceasta problema.

Apple este suparata din cauza faptului ca iPhone X este asamblat de studenti chinezi care stau peste program pentru a-i produce telefoanele vandute in lumea intreaga. Conform unor informatii furnizate de catre o publicatie americana, cei de la Apple dau de inteles ca le-au cerut celor de la Foxconn sa opreasca aceasta practica.

Aparent, angajatii Apple ar fi facut verificari in fabrica Foxconn care asambleaza iPhone X in China si au ajuns la concluzia ca unii studenti lucrau peste program acolo. E arhicunoscut faptul ca angajatii Foxconn lucreaza si 12 ore pe zi pentru a asambla iPhone X, insa in acest caz studentii au lucrat voluntar, iar Apple a avut grija ca ei sa fie compensati pentru asta.

Cei de la Foxconn au recunoscut deasemenea faptul ca studentii au asamblat iPhone X pentru mai multe ore zilnic decat trebuia, dar a afirmat ca ei au fost compensati pe masura. Acum ca lucrurile au fost dezvaluite, toata lumea doarme fericita, iar studentii se poat intoarce la a munci peste program, pentru ca lipsa banilor ii obiga sa faca asta.

Problema pe care Apple nu a rezolvat-o, conform studentilor, sta in faptul ca acestia sunt obligati de catre universitatea lor sa lucreze la companie. Studentii cu varste de pana in 19 ani asamblau cate 1200 de camere zilnic pentru iPhone X, de fiecare, asa ca va puteti imagina si de unde vin problemele pentru telefoanele celor de la compania Apple.

“… instances of student interns working overtime at a supplier facility in China, We’ve confirmed the students worked voluntarily, were compensated and provided benefits, but they should not have been allowed to work overtime. We are being forced by our school to work here. The work has nothing to do with our studies.” She said she assembled up to 1,200 iPhone X cameras a day.”

iPhone x asamblare Apple

4 COMENTARII