Black Friday Continua la Orange cu noi Reduceri

Orange continua Black Friady cu noi reduceri disponibile pentru clientii din Romania, oferta operatorului de telefnie mobila fiind peste asteptarile clientilor.

Promotiile de Black Friday continua la Orange si saptamana aceasta, operatorul de telefonie mobila avand in aceasta pagina sute de promotii disponibile pentru clientii din Romania. Vorbim despre telefoane mobile, tablete, abonamente sia ccesorii pe care oricine le poate cumpara la un pret foarte bun in momentul de fata, magazinul online oferindu-le in exclusivitate.

Orange a inceput campania de reduceri pentru Black Friday in cursul weekend-ului trecut, dar exact ca anul trecut, o organizeaza pentru o intreaga saptamana in Romania. Promotiile din magazinul online contin o gama foarte variata de produse, foarte multe telefoane mobile, insa totul in limita stocurilor disponibile, multe dintre oferte fiind deja epuizate din weekend.

In momentul de fata veti gasi toate reducerile aici, iar printre cele mai interesante se numara internetul nelimitat pentru fiecare zi de vineri pana la sfarsitul acestui an. Daca, prin aceasta pagina, activati acea optiune, veti putea naviga nelimitat pe internet in fiecare zi de vineri pana la sfarsitul anului, aparent si in roaming, dar va trebui sa va reactivati optiunea in fiecare vineri pentru ca ea sa ramana activa, ceva ce o face semi-inutila.

Black Friday continua la Orange cu noi reduceri

Separat de acestea, cei de la Orange au cu ocazia Black Friday extrem de multe reduceri la accesorii pentru telefoane mobile si tablete, ele avand preturi reduse cu peste 70%. In fiecare an cei de la Orange au avut reduceri extrem de mari la accesoriile penru telefoane mobile disponibile in magazinul online, iar anul acesta nu dezamagesc din vreun punct de vedere.

Separat de accesorii, cei de la Orange au inclusiv smartwatch-uri cu reduceri foarte bune, iar aici includem Apple Watch, ceasurile inteligente ale Samsung, dar si alte chinezarii. In aceasta pagina veti gasi toate ofertele, inclusiv pentru bratarile de fitness care sunt disponibile in cadrul magazinului online al operatorului, ele avand reduceri de pana la 50% astazi.

Ca sa fiu complet sincer, Orange a uimit intotdeauna cu ofertele pe care le-a avut la accesorii pentru telefoane mobile si tablete, plus dispozitive interconectate si va recomand sa analizati oferta.

Black Friday Orange Reduceri