eMAG. Intarzierea Livrarii Comenzilor de Black Friday

eMAG are, aparent, unele probleme cu intarzierea livrarii comenzilor pentru Black Friday, nemultumirile clientilor fiind in continua crestere.

eMAG a anunat saptamana trecuta ca va livra pana in data de 22 noiembrie 67% dintre comenzile facute de Black Friday de catre clienti, adica undeva peste 700.000 de produse. Cele 5 zile aproape ca au trecut, iar lumea incepe sa se cam planga de faptul ca livrarile pentru comenzile de Black Friday nu s-au facut chiar atat de rapid precum se promitea.

Se pare ca multe persoane, in special din provincie, nu si-au primit deocamdata comenzile facute de Black Friday, ba nici macar nu au status ca ar fi fost expediate. Exista multe persoane si in Bucuresti care raporteaza acelasi lucru in momentul de fata, insa exista deasemenea si foarte multi clienti eMAG care si-au primit comenzile inca din ziua de 17 noiembrie.

Conform contractului pe care sustine ca l-a livrat cu firmele de curierat, cei de la eMAG afirma ca pana in data de 29 noiembrie vor fi livrate toate comenzile Black Friday. Practic peste 1 saptamana nu ar trebui sa mai existe vreun client care a comandat ceva de Black Friday si nu a avut livrate produsele, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile.

eMAG. intarzierea livrarii comenzilor de Black Friday

Spre deosebire de alti ani, eMAG si firmele de curierat s-au miscat mult mai bine in ceea ce priveste livrare comenzilor de Black Friday, iar asta se vede pe retelele de socializare. O scurta verificare a paginii de facebook a eMAG dezvaluie totusi cateva sute de comentarii de la clienti care asteapta livrarea comenzilor de Black Friday acasa, sau in showroom-uri, dar nici la Posta Romana nu s-a umiscat lucrurile mai grozav.

Lumea se plange nu doar acolo, ci si pe conturile proprii, dar era de asteptat ca asta sa se intample, pentru ca 1.1 milioane de produse comandate intr-o zi nu pot fi livrate prea usor. eMAG si-a modernizat depozitul din Bucuresti, curierii s-au cumparat mai multe camioane, dar exista totusi limite in ceea ce priveste lucrurile care se pot face in Romania.

eMAG are tot interesul sa livreze comenzile de Black Friday cat mai repede pentru a decongestiona coada de comenzi pentru ca urmeaza Craciunul si lumea vrea sa mai cumpere cadouri. Cred ca in urmatoarea saptamana lucrurile se vor rezolva in cea mai mare parte si toate comenzile eMAG de Black Friday vor fi livrate, dar chiar si asa vor exista clienti nemultumiti.

Voua v-au fost livrate comenzile facute de Black Friday ?

eMAG intarziere comenzi Black Friday